Seuraa meitä

Pesto-broileripannu

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

3 annosta

20 min


Helppo pesto-broileripannu valmistuu nopeasti yhdessä astiassa! Pasta kypsyy pannulla, kun peität sen tiiviillä kannella ja sekoittelet välillä.

Ainekset

3 annosta

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

2 rkl

rypsiöljyä

0,5

kanaliemikuutio

200 g (5 dl)

pastaa (cappelli)

2 dl

vettä

2 dl

ruokakermaa

250 g (1 rasia)

minitomaatteja

100 g (1 dl)

pestoa (vihreä)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Pinnalle


Reilusti tuoretta basilikaa

(Pinjansiemeniä tai cashew-pähkinöitä)

Pesto-broileripannu on helppo tehdä.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja broileri. Paista broileri kypsäksi. Murustele joukkoon puolikas kanaliemikuutio.
  3. Lisää raaka pasta, vesi ja ruokakerma. Sekoita. Peitä pannu tiiviisti kannella. Anna kypsyä noin 7 minuuttia (tai kunnes pasta kypsyy) - sekoita välillä hyvin!
  4. Huuhtele sillä välin minitomaatit. Puolita ne. 
  5. Kun pasta on juuri ja juuri kypsää, lisää pannulle tomaatit ja pesto. Mausta mustapippurilla (lisää maun mukaan myös suolaa). Sekoita. 
  6. Jos pesto-broileripannu vaikuttaa vielä vetiseltä, anna sen tekeytyä hetki ilman kantta.



Vinkit


  • Jos pannuun ei ole kantta tai haluat tehdä reilumman annoksen, kannattaa pasta keittää erikseen. Tällöin pannulla tehtävään kastikkeeseen ei tarvitse lisätä vettä. 
  • Mausta pesto-broileripannu lopuksi reilulla määrällä tuoretta basilikaa. Pinnalle sopivat myös pinjansiemenet tai cashew-pähkinät.




Katso myös


Seuraa meitä

Pesto-broileripannu

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

3 annosta

20 min


Helppo pesto-broileripannu valmistuu nopeasti yhdessä astiassa! Pasta kypsyy pannulla, kun peität sen tiiviillä kannella ja sekoittelet välillä.

Ainekset

3 annosta

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

2 rkl

rypsiöljyä

0,5

kanaliemikuutio

200 g (5 dl)

pastaa (cappelli)

2 dl

vettä

2 dl

ruokakermaa

250 g (1 rasia)

minitomaatteja

100 g (1 dl)

pestoa (vihreä)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Pinnalle


Reilusti tuoretta basilikaa

(Pinjansiemeniä tai cashew-pähkinöitä)

Pesto-broileripannu on helppo tehdä.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja broileri. Paista broileri kypsäksi. Murustele joukkoon puolikas kanaliemikuutio.
  3. Lisää raaka pasta, vesi ja ruokakerma. Sekoita. Peitä pannu tiiviisti kannella. Anna kypsyä noin 7 minuuttia (tai kunnes pasta kypsyy) - sekoita välillä hyvin!
  4. Huuhtele sillä välin minitomaatit. Puolita ne. 
  5. Kun pasta on juuri ja juuri kypsää, lisää pannulle tomaatit ja pesto. Mausta mustapippurilla (lisää maun mukaan myös suolaa). Sekoita. 
  6. Jos pesto-broileripannu vaikuttaa vielä vetiseltä, anna sen tekeytyä hetki ilman kantta.



Vinkit


  • Jos pannuun ei ole kantta tai haluat tehdä reilumman annoksen, kannattaa pasta keittää erikseen. Tällöin pannulla tehtävään kastikkeeseen ei tarvitse lisätä vettä. 
  • Mausta pesto-broileripannu lopuksi reilulla määrällä tuoretta basilikaa. Pinnalle sopivat myös pinjansiemenet tai cashew-pähkinät.




Katso myös


Seuraa meitä

Pesto-broileripannu

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

3 annosta

20 min


Helppo pesto-broileripannu valmistuu nopeasti yhdessä astiassa! Pasta kypsyy pannulla, kun peität sen tiiviillä kannella ja sekoittelet välillä.

Ainekset

3 annosta

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

2 rkl

rypsiöljyä

0,5

kanaliemikuutio

200 g (5 dl)

pastaa (cappelli)

2 dl

vettä

2 dl

ruokakermaa

250 g (1 rasia)

minitomaatteja

100 g (1 dl)

pestoa (vihreä)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Pinnalle


Reilusti tuoretta basilikaa

(Pinjansiemeniä tai cashew-pähkinöitä)

Pesto-broileripannu on helppo tehdä.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja broileri. Paista broileri kypsäksi. Murustele joukkoon puolikas kanaliemikuutio.
  3. Lisää raaka pasta, vesi ja ruokakerma. Sekoita. Peitä pannu tiiviisti kannella. Anna kypsyä noin 7 minuuttia (tai kunnes pasta kypsyy) - sekoita välillä hyvin!
  4. Huuhtele sillä välin minitomaatit. Puolita ne. 
  5. Kun pasta on juuri ja juuri kypsää, lisää pannulle tomaatit ja pesto. Mausta mustapippurilla (lisää maun mukaan myös suolaa). Sekoita. 
  6. Jos pesto-broileripannu vaikuttaa vielä vetiseltä, anna sen tekeytyä hetki ilman kantta.



Vinkit


  • Jos pannuun ei ole kantta tai haluat tehdä reilumman annoksen, kannattaa pasta keittää erikseen. Tällöin pannulla tehtävään kastikkeeseen ei tarvitse lisätä vettä. 
  • Mausta pesto-broileripannu lopuksi reilulla määrällä tuoretta basilikaa. Pinnalle sopivat myös pinjansiemenet tai cashew-pähkinät.




Katso myös