Seuraa meitä

Persikkarahka

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

5 annosta

10 min

Persikkarahka on helppo jälkiruoka, joka sopii vaikka pääsiäiseen.

Ainekset

5 annosta

1 prk (410/235 g)

säilykepersikkaa (5 puolikasta)

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria 

2 tl

sitruunamehua

2 dl 

vispikermaa

(Koristeluun: Persikkaa, makeisia)

Persikkarahka sopii pääsiäisen jälkiruoaksi.

Ohje

  1. Valuta ja kuutioi persikat (säästä halutessasi osa koristeluun).
  2. Sekoita maitorahka, sokeri, vanilliinisokeri, sitruunamehu ja persikat keskenään. 
  3. Vaahdota kerma toisessa kulhossa löysähköksi kermavaahdoksi. 
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään kevyesti esim. lusikalla.
  5. Jaa persikkarahka kulhoihin ja koristele halutessasi.



Vinkit


  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta sitä liian jämäkäksi vaahdoksi. Lopeta vaahdottaminen, kun kerma näyttää löysähköltä kermavaahdolta, mutta on jo selvästi vaahtoa.
  • Ohjeesta tulee viisi pienehköä annosta persikkarahkaa.


Katso myös

Seuraa meitä

Persikkarahka

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

5 annosta

10 min

Persikkarahka on helppo jälkiruoka, joka sopii vaikka pääsiäiseen.

Ainekset

5 annosta

1 prk (410/235 g)

säilykepersikkaa (5 puolikasta)

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria 

2 tl

sitruunamehua

2 dl 

vispikermaa

(Koristeluun: Persikkaa, makeisia)

Persikkarahka sopii pääsiäisen jälkiruoaksi.

Ohje

  1. Valuta ja kuutioi persikat (säästä halutessasi osa koristeluun).
  2. Sekoita maitorahka, sokeri, vanilliinisokeri, sitruunamehu ja persikat keskenään. 
  3. Vaahdota kerma toisessa kulhossa löysähköksi kermavaahdoksi. 
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään kevyesti esim. lusikalla.
  5. Jaa persikkarahka kulhoihin ja koristele halutessasi.



Vinkit


  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta sitä liian jämäkäksi vaahdoksi. Lopeta vaahdottaminen, kun kerma näyttää löysähköltä kermavaahdolta, mutta on jo selvästi vaahtoa.
  • Ohjeesta tulee viisi pienehköä annosta persikkarahkaa.


Katso myös

Seuraa meitä

Persikkarahka

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

5 annosta

10 min

Persikkarahka on helppo jälkiruoka, joka sopii vaikka pääsiäiseen.

Ainekset

5 annosta

1 prk (410/235 g)

säilykepersikkaa (5 puolikasta)

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria 

2 tl

sitruunamehua

2 dl 

vispikermaa

(Koristeluun: Persikkaa, makeisia)

Persikkarahka sopii pääsiäisen jälkiruoaksi.

Ohje

  1. Valuta ja kuutioi persikat (säästä halutessasi osa koristeluun).
  2. Sekoita maitorahka, sokeri, vanilliinisokeri, sitruunamehu ja persikat keskenään. 
  3. Vaahdota kerma toisessa kulhossa löysähköksi kermavaahdoksi. 
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään kevyesti esim. lusikalla.
  5. Jaa persikkarahka kulhoihin ja koristele halutessasi.



Vinkit


  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta sitä liian jämäkäksi vaahdoksi. Lopeta vaahdottaminen, kun kerma näyttää löysähköltä kermavaahdolta, mutta on jo selvästi vaahtoa.
  • Ohjeesta tulee viisi pienehköä annosta persikkarahkaa.


Katso myös