Seuraa meitä

Persikka-passionrahka

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

5 annosta

10 min

Passionhedelmä maustaa keväisen persikkarahkan.

Ainekset

5 annosta

1 prk 

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (250 ml)

4 puolikasta

säilykepersikkaa 

(250/415 g)

1 prk

rahkaa 

(maustamaton 250 g)

1 rkl

sitruunamehua

1 tl

vaniljasokeria

1 rkl

sokeria

2

passionhedelmää 

(toinen koristeeksi)

Passionhedelmä sopii hyvin jälkiruokiin.

Ohjeet

  1. Vaahdota vaahtoutuva vaniljakastike paksuksi vaahdoksi. Käytä sähkövatkainta tai yleiskoneessa vaahdotusvispilää.
  2. Kuutioi persikat. Sekoita keskenään persikat, rahka, sitruunamehu, vaniljasokeri ja sokeri.
  3. Puolita passionhedelmät. Kaavi lusikalla toisen passionhedelmän siemenet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita rahkan joukkoon myös vaahdotettu vaniljakastike.
  4. Koristele persikkarahka passionhedelmän siemenillä ja halutessasi persikalla.



Vinkit


  • Valitse kaupassa ryppyisiä ja tumman rusehtavia passionhedelmiä. Sileäpintaisen passionhedelmän voit antaa kypsyä rauhassa kotona. Maukkaimmat siemenet saat kypsistä passionhedelmistä.
  • Malta vaahdottaa vaahtoutuva vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon vasta lopuksi. Näin saat kuohkean rahkan.




Katso myös



Hedelmäsalaatti


Muita reseptejä


Seuraa meitä

Persikka-passionrahka

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

5 annosta

10 min

Passionhedelmä maustaa keväisen persikkarahkan.

Ainekset

5 annosta

1 prk 

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (250 ml)

4 puolikasta

säilykepersikkaa 

(250/415 g)

1 prk

rahkaa 

(maustamaton 250 g)

1 rkl

sitruunamehua

1 tl

vaniljasokeria

1 rkl

sokeria

2

passionhedelmää 

(toinen koristeeksi)

Passionhedelmä sopii hyvin jälkiruokiin.

Ohjeet

  1. Vaahdota vaahtoutuva vaniljakastike paksuksi vaahdoksi. Käytä sähkövatkainta tai yleiskoneessa vaahdotusvispilää.
  2. Kuutioi persikat. Sekoita keskenään persikat, rahka, sitruunamehu, vaniljasokeri ja sokeri.
  3. Puolita passionhedelmät. Kaavi lusikalla toisen passionhedelmän siemenet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita rahkan joukkoon myös vaahdotettu vaniljakastike.
  4. Koristele persikkarahka passionhedelmän siemenillä ja halutessasi persikalla.



Vinkit


  • Valitse kaupassa ryppyisiä ja tumman rusehtavia passionhedelmiä. Sileäpintaisen passionhedelmän voit antaa kypsyä rauhassa kotona. Maukkaimmat siemenet saat kypsistä passionhedelmistä.
  • Malta vaahdottaa vaahtoutuva vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon vasta lopuksi. Näin saat kuohkean rahkan.




Katso myös



Hedelmäsalaatti


Muita reseptejä


Seuraa meitä

Persikka-passionrahka

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

5 annosta

10 min

Passionhedelmä maustaa keväisen persikkarahkan.

Ainekset

5 annosta

1 prk 

vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (250 ml)

4 puolikasta

säilykepersikkaa 

(250/415 g)

1 prk

rahkaa 

(maustamaton 250 g)

1 rkl

sitruunamehua

1 tl

vaniljasokeria

1 rkl

sokeria

2

passionhedelmää 

(toinen koristeeksi)

Passionhedelmä sopii hyvin jälkiruokiin.

Ohjeet

  1. Vaahdota vaahtoutuva vaniljakastike paksuksi vaahdoksi. Käytä sähkövatkainta tai yleiskoneessa vaahdotusvispilää.
  2. Kuutioi persikat. Sekoita keskenään persikat, rahka, sitruunamehu, vaniljasokeri ja sokeri.
  3. Puolita passionhedelmät. Kaavi lusikalla toisen passionhedelmän siemenet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita rahkan joukkoon myös vaahdotettu vaniljakastike.
  4. Koristele persikkarahka passionhedelmän siemenillä ja halutessasi persikalla.



Vinkit


  • Valitse kaupassa ryppyisiä ja tumman rusehtavia passionhedelmiä. Sileäpintaisen passionhedelmän voit antaa kypsyä rauhassa kotona. Maukkaimmat siemenet saat kypsistä passionhedelmistä.
  • Malta vaahdottaa vaahtoutuva vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto muiden aineiden joukkoon vasta lopuksi. Näin saat kuohkean rahkan.




Katso myös



Hedelmäsalaatti


Muita reseptejä