10 pihviä (4:lle)
20 minuuttia
+ paistaminen noin 10 min
Ainekset
10 pihviä
400 g
jauhelihaa (esim. sika-nauta)
0,5 dl
ruokakermaa (tai maitoa)
0,25 dl
etikkapunajuurien lientä
0,5 dl
korppujauhoja
1
(puna)sipuli
1
kananmuna
1 tl
suolaa
1 tl
timjamia (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
etikkapunajuuria (2-4 kpl)
Paistamiseen
Rypsiöljyä (tai voita)
Lisäksi
Kapriksia
Paistettuja sipulirenkaita
Ohje
Paistaminen pannulla
Paistaminen uunissa
Vinkit
Ota huomioon, että punajuuri voi värjätä työvälineitä ja käsiä. Käytä halutessasi kertakäyttöisiä kumihanskoja sekä teräksisiä tai tummia astioita, joissa punajuuritahrat eivät näy.
Reseptiin sopii myös ilman lientä myytävä maustepunajuuri tai keitetty punajuuri. Jos et käytä reseptiin liemessä olevia punajuuria, voit korvata punajuurien liemen kermalla tai maidolla.
Paista halutessasi sipulirenkaita pihvien päälle: Kuori ja viipaloi sipuli. Lisää kuumalle pannulle öljyä ja paista, kunnes sipulit pehmenevät.
Voit tarjota pihvien kanssa myös säilöttyjä kapriksia.
10 pihviä (4:lle)
20 minuuttia
+ paistaminen noin 10 min
Ainekset
10 pihviä
400 g
jauhelihaa (esim. sika-nauta)
0,5 dl
ruokakermaa (tai maitoa)
0,25 dl
etikkapunajuurien lientä
0,5 dl
korppujauhoja
1
(puna)sipuli
1
kananmuna
1 tl
suolaa
1 tl
timjamia (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
etikkapunajuuria (2-4 kpl)
Paistamiseen
Rypsiöljyä (tai voita)
Lisäksi
Kapriksia
Paistettuja sipulirenkaita
Ohje
Paistaminen pannulla
Paistaminen uunissa
Vinkit
Ota huomioon, että punajuuri voi värjätä työvälineitä ja käsiä. Käytä halutessasi kertakäyttöisiä kumihanskoja sekä teräksisiä tai tummia astioita, joissa punajuuritahrat eivät näy.
Reseptiin sopii myös ilman lientä myytävä maustepunajuuri tai keitetty punajuuri. Jos et käytä reseptiin liemessä olevia punajuuria, voit korvata punajuurien liemen kermalla tai maidolla.
Paista halutessasi sipulirenkaita pihvien päälle: Kuori ja viipaloi sipuli. Lisää kuumalle pannulle öljyä ja paista, kunnes sipulit pehmenevät.
Voit tarjota pihvien kanssa myös säilöttyjä kapriksia.
10 pihviä (4:lle)
20 minuuttia
+ paistaminen noin 10 min
Ainekset
10 pihviä
400 g
jauhelihaa (esim. sika-nauta)
0,5 dl
ruokakermaa (tai maitoa)
0,25 dl
etikkapunajuurien lientä
0,5 dl
korppujauhoja
1
(puna)sipuli
1
kananmuna
1 tl
suolaa
1 tl
timjamia (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
etikkapunajuuria (2-4 kpl)
Paistamiseen
Rypsiöljyä (tai voita)
Lisäksi
Kapriksia
Paistettuja sipulirenkaita
Ohje
Paistaminen pannulla
Paistaminen uunissa
Vinkit
Ota huomioon, että punajuuri voi värjätä työvälineitä ja käsiä. Käytä halutessasi kertakäyttöisiä kumihanskoja sekä teräksisiä tai tummia astioita, joissa punajuuritahrat eivät näy.
Reseptiin sopii myös ilman lientä myytävä maustepunajuuri tai keitetty punajuuri. Jos et käytä reseptiin liemessä olevia punajuuria, voit korvata punajuurien liemen kermalla tai maidolla.
Paista halutessasi sipulirenkaita pihvien päälle: Kuori ja viipaloi sipuli. Lisää kuumalle pannulle öljyä ja paista, kunnes sipulit pehmenevät.
Voit tarjota pihvien kanssa myös säilöttyjä kapriksia.