pellillinen (30 palaa)
10 min (valmistelut) +
1,5 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
13 dl
vehnäjauhoja
4 dl
kaurahiutaleita
1,5 pss
kuivahiivaa (yht. 2 rkl)
2 tl
suolaa
2 rkl
sokeria
7 dl
vettä (n. 42 asteista)
0,5 dl
rypsiöljyä
Ohje
Vinkit
pellillinen (30 palaa)
10 min (valmistelut) +
1,5 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
13 dl
vehnäjauhoja
4 dl
kaurahiutaleita
1,5 pss
kuivahiivaa (yht. 2 rkl)
2 tl
suolaa
2 rkl
sokeria
7 dl
vettä (n. 42 asteista)
0,5 dl
rypsiöljyä
Ohje
Vinkit
pellillinen (30 palaa)
10 min (valmistelut) +
1,5 tuntia (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
13 dl
vehnäjauhoja
4 dl
kaurahiutaleita
1,5 pss
kuivahiivaa (yht. 2 rkl)
2 tl
suolaa
2 rkl
sokeria
7 dl
vettä (n. 42 asteista)
0,5 dl
rypsiöljyä
Ohje
Vinkit