4 annosta
25 min valmistus +
n. 15 min hautuminen
Gluteeniton
Ainekset 4:lle
2 rkl
rypsiöljyä
170 g
pekonia
1 iso
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
kesäkurpitsa (n. 300 g)
1,5 dl
riisiä (risottoriisi tai pitkäjyväinen)
4
tomaattia
1
paprika
200 g
herkkusieniä (tuoreita, 4 isoa)
1,5 dl
vettä
250 ml
sipulin makuista ruokakermaa (2,5 dl)
2 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
4 annosta
25 min valmistus +
n. 15 min hautuminen
Gluteeniton
Ainekset 4:lle
2 rkl
rypsiöljyä
170 g
pekonia
1 iso
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
kesäkurpitsa (n. 300 g)
1,5 dl
riisiä (risottoriisi tai pitkäjyväinen)
4
tomaattia
1
paprika
200 g
herkkusieniä (tuoreita, 4 isoa)
1,5 dl
vettä
250 ml
sipulin makuista ruokakermaa (2,5 dl)
2 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
4 annosta
25 min valmistus +
n. 15 min hautuminen
Gluteeniton
Ainekset 4:lle
2 rkl
rypsiöljyä
170 g
pekonia
1 iso
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
kesäkurpitsa (n. 300 g)
1,5 dl
riisiä (risottoriisi tai pitkäjyväinen)
4
tomaattia
1
paprika
200 g
herkkusieniä (tuoreita, 4 isoa)
1,5 dl
vettä
250 ml
sipulin makuista ruokakermaa (2,5 dl)
2 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohjeet
Vinkit
Katso myös