ø 24 cm kakku (10 annosta)
yli 3 tuntia
Pavlovapohja on eri asia kuin läpikuiva marenki. Sen kuuluu olla rapea päältä, mutta pehmeä ja vaahtokarkkimainen sisältä.
Jotta pavlova onnistuu
Vaahdota pitkään, jopa yli 20 minuuttia. Valmiissa vaahdossa ei tunnu sokerikiteitä. Jos kaikki sokeri ei liukene, valuu pavlovasta herkästi vaaleanruskeaa sokerilientä paistamisen aikana.
Paista uunin alimmalla tasolla. Näin pavlova rapeutuu pohjasta ja on helppo irrottaa leivinpaperilta.
Pohja
10:lle
5 isoa
valkuaista (170 g)
3 dl
erikoishienoa sokeria (270 g)
1 tl
valkoviini- tai omenaviinietikkaa
2 tl
perunajauhoja tai maissitärkkelystä
Täyte
1 prk (200 g)
maustettua rahkaa (vanilja)
1 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Lisäksi esim.
3
persikan puolikasta (säilyke)
1
kiivi
karpaloita
Ohje
Täyte ja kokoaminen
Vinkit
Katso myös
ø 24 cm kakku (10 annosta)
yli 3 tuntia
Pavlovapohja on eri asia kuin läpikuiva marenki. Sen kuuluu olla rapea päältä, mutta pehmeä ja vaahtokarkkimainen sisältä.
Jotta pavlova onnistuu
Vaahdota pitkään, jopa yli 20 minuuttia. Valmiissa vaahdossa ei tunnu sokerikiteitä. Jos kaikki sokeri ei liukene, valuu pavlovasta herkästi vaaleanruskeaa sokerilientä paistamisen aikana.
Paista uunin alimmalla tasolla. Näin pavlova rapeutuu pohjasta ja on helppo irrottaa leivinpaperilta.
Pohja
10:lle
5 isoa
valkuaista (170 g)
3 dl
erikoishienoa sokeria (270 g)
1 tl
valkoviini- tai omenaviinietikkaa
2 tl
perunajauhoja tai maissitärkkelystä
Täyte
1 prk (200 g)
maustettua rahkaa (vanilja)
1 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Lisäksi esim.
3
persikan puolikasta (säilyke)
1
kiivi
karpaloita
Ohje
Täyte ja kokoaminen
Vinkit
Katso myös
ø 24 cm kakku (10 annosta)
yli 3 tuntia
Pavlovapohja on eri asia kuin läpikuiva marenki. Sen kuuluu olla rapea päältä, mutta pehmeä ja vaahtokarkkimainen sisältä.
Jotta pavlova onnistuu
Vaahdota pitkään, jopa yli 20 minuuttia. Valmiissa vaahdossa ei tunnu sokerikiteitä. Jos kaikki sokeri ei liukene, valuu pavlovasta herkästi vaaleanruskeaa sokerilientä paistamisen aikana.
Paista uunin alimmalla tasolla. Näin pavlova rapeutuu pohjasta ja on helppo irrottaa leivinpaperilta.
Pohja
10:lle
5 isoa
valkuaista (170 g)
3 dl
erikoishienoa sokeria (270 g)
1 tl
valkoviini- tai omenaviinietikkaa
2 tl
perunajauhoja tai maissitärkkelystä
Täyte
1 prk (200 g)
maustettua rahkaa (vanilja)
1 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Lisäksi esim.
3
persikan puolikasta (säilyke)
1
kiivi
karpaloita
Ohje
Täyte ja kokoaminen
Vinkit
Katso myös