12 palaa (ø 24 cm kakku)
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Pohja
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 prk (200 g)
sitruunarahkaa
1,5 dl
sokeria
6 dl
vispikermaa
- - -
1,5 rkl
vettä
6
liivatelehteä
Mango-passionkiille
400 g
mangososetta (esim. Bonne)
2-3
passionhedelmää
0,5 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
- - -
1 rkl
vettä
4
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Passionhedelmää, tuoreita marjoja, mintun lehtiä
Pohja
Laita täytteen liivatelehdet (6 kpl) likoamaan kulhoon, jossa on reilusti kylmää vettä. Anna liota vähintään 5 minuuttia. Tee sillä välin pohja:
Täyte
Mango-passionkiille
Resepti ja kuva: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
Katso myös
12 palaa (ø 24 cm kakku)
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Pohja
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 prk (200 g)
sitruunarahkaa
1,5 dl
sokeria
6 dl
vispikermaa
- - -
1,5 rkl
vettä
6
liivatelehteä
Mango-passionkiille
400 g
mangososetta (esim. Bonne)
2-3
passionhedelmää
0,5 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
- - -
1 rkl
vettä
4
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Passionhedelmää, tuoreita marjoja, mintun lehtiä
Pohja
Laita täytteen liivatelehdet (6 kpl) likoamaan kulhoon, jossa on reilusti kylmää vettä. Anna liota vähintään 5 minuuttia. Tee sillä välin pohja:
Täyte
Mango-passionkiille
Resepti ja kuva: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
Katso myös
12 palaa (ø 24 cm kakku)
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Pohja
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 prk (200 g)
sitruunarahkaa
1,5 dl
sokeria
6 dl
vispikermaa
- - -
1,5 rkl
vettä
6
liivatelehteä
Mango-passionkiille
400 g
mangososetta (esim. Bonne)
2-3
passionhedelmää
0,5 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
- - -
1 rkl
vettä
4
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Passionhedelmää, tuoreita marjoja, mintun lehtiä
Pohja
Laita täytteen liivatelehdet (6 kpl) likoamaan kulhoon, jossa on reilusti kylmää vettä. Anna liota vähintään 5 minuuttia. Tee sillä välin pohja:
Täyte
Mango-passionkiille
Resepti ja kuva: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
Katso myös