4 annosta
15 min (valmistus)
+ 20 min (uunissa)
Ainekset
4:lle
500 g
broilerin ohutleikkeitä
60 g
voita
2 kynttä
valkosipulia
Leivitys
0,75 dl
korppujauhoja
0,25 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
1 dl
parmesan-tyyppistä juustoa raasteena (n. 30 g)
2 rkl
persiljaa (tuore) tai 2 tl kuivattua persiljaa
Pinnalle
1 dl (30 g) parmesantyyppistä juustoa raasteena (esim. Grana Padano)
(Tarjoiluun
Sitruunaa tai sitruunakastiketta)
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 min (valmistus)
+ 20 min (uunissa)
Ainekset
4:lle
500 g
broilerin ohutleikkeitä
60 g
voita
2 kynttä
valkosipulia
Leivitys
0,75 dl
korppujauhoja
0,25 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
1 dl
parmesan-tyyppistä juustoa raasteena (n. 30 g)
2 rkl
persiljaa (tuore) tai 2 tl kuivattua persiljaa
Pinnalle
1 dl (30 g) parmesantyyppistä juustoa raasteena (esim. Grana Padano)
(Tarjoiluun
Sitruunaa tai sitruunakastiketta)
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 min (valmistus)
+ 20 min (uunissa)
Ainekset
4:lle
500 g
broilerin ohutleikkeitä
60 g
voita
2 kynttä
valkosipulia
Leivitys
0,75 dl
korppujauhoja
0,25 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
1 dl
parmesan-tyyppistä juustoa raasteena (n. 30 g)
2 rkl
persiljaa (tuore) tai 2 tl kuivattua persiljaa
Pinnalle
1 dl (30 g) parmesantyyppistä juustoa raasteena (esim. Grana Padano)
(Tarjoiluun
Sitruunaa tai sitruunakastiketta)
Ohje
Vinkit