Seuraa meitä

Palermon pasta

Rated 4.2727272727272725 stars out of 5
4.3
(22)

5 annosta

20 min (valmistelut) +

35 min (uunissa)



Palermon pasta on herkullinen, juustolla höystetty broileriruoka! Tällä ohjeella se valmistuu vähällä vaivalla.

Ainekset      5:lle

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

2 kynttä

valkosipulia

2 rkl (30 g)

voita

2 tl

currya

1 tl

paprikajauhetta

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

0,5 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 rkl

vehnäjauhoja

250 ml (2,5 dl)

juuston makuista ruokakermaa

- - -

8 dl (300 g)

pastaa (cappelli, täysjyvä)

150 g (4 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

- - - 

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

Palermon pasta on kouluruokien parhaimmistoa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. 
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja paista broileri kypsäksi. Lisää pannulle lopuksi myös valkosipuli sekä muut mausteet: curry, paprikajauhe, rakuuna, suola ja mustapippuri. Sekoita. 
  4. Ripottele broilerin pinnalle vehnäjauhot, sekoita hyvin. Kaada mukaan vielä ruokakerma ja sekoita. Älä enää keitä.
  5. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liuota kanaliemikuutio veden joukkoon.
  6. Sekoita uunivuoassa (koko n. 20 x 25 cm) raaka pasta, broileriseos sekä juustoraaste. Kaada päälle kuuma kanaliemi ja sekoita vielä hieman.
  7. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.


 

Vinkit


  • Juuri uunista otettu ruoka voi tuntua vetiseltä. Anna sen seistä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua, jolloin mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy pastaan.
  • Tarjoa Palermon pasta esimerkiksi salaatin kanssa.




Katso myös


Seuraa meitä

Palermon pasta

Rated 4.2727272727272725 stars out of 5
4.3
(22)

5 annosta

20 min (valmistelut) +

35 min (uunissa)



Palermon pasta on herkullinen, juustolla höystetty broileriruoka! Tällä ohjeella se valmistuu vähällä vaivalla.

Ainekset      5:lle

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

2 kynttä

valkosipulia

2 rkl (30 g)

voita

2 tl

currya

1 tl

paprikajauhetta

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

0,5 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 rkl

vehnäjauhoja

250 ml (2,5 dl)

juuston makuista ruokakermaa

- - -

8 dl (300 g)

pastaa (cappelli, täysjyvä)

150 g (4 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

- - - 

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

Palermon pasta on kouluruokien parhaimmistoa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. 
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja paista broileri kypsäksi. Lisää pannulle lopuksi myös valkosipuli sekä muut mausteet: curry, paprikajauhe, rakuuna, suola ja mustapippuri. Sekoita. 
  4. Ripottele broilerin pinnalle vehnäjauhot, sekoita hyvin. Kaada mukaan vielä ruokakerma ja sekoita. Älä enää keitä.
  5. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liuota kanaliemikuutio veden joukkoon.
  6. Sekoita uunivuoassa (koko n. 20 x 25 cm) raaka pasta, broileriseos sekä juustoraaste. Kaada päälle kuuma kanaliemi ja sekoita vielä hieman.
  7. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.


 

Vinkit


  • Juuri uunista otettu ruoka voi tuntua vetiseltä. Anna sen seistä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua, jolloin mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy pastaan.
  • Tarjoa Palermon pasta esimerkiksi salaatin kanssa.




Katso myös


Seuraa meitä

Palermon pasta

Rated 4.2727272727272725 stars out of 5
4.3
(22)

5 annosta

20 min (valmistelut) +

35 min (uunissa)



Palermon pasta on herkullinen, juustolla höystetty broileriruoka! Tällä ohjeella se valmistuu vähällä vaivalla.

Ainekset      5:lle

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

2 kynttä

valkosipulia

2 rkl (30 g)

voita

2 tl

currya

1 tl

paprikajauhetta

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

0,5 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 rkl

vehnäjauhoja

250 ml (2,5 dl)

juuston makuista ruokakermaa

- - -

8 dl (300 g)

pastaa (cappelli, täysjyvä)

150 g (4 dl)

juustoraastetta (esim. emmental)

- - - 

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

Palermon pasta on kouluruokien parhaimmistoa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. 
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja paista broileri kypsäksi. Lisää pannulle lopuksi myös valkosipuli sekä muut mausteet: curry, paprikajauhe, rakuuna, suola ja mustapippuri. Sekoita. 
  4. Ripottele broilerin pinnalle vehnäjauhot, sekoita hyvin. Kaada mukaan vielä ruokakerma ja sekoita. Älä enää keitä.
  5. Kuumenna 8 dl vettä kiehuvaksi. Liuota kanaliemikuutio veden joukkoon.
  6. Sekoita uunivuoassa (koko n. 20 x 25 cm) raaka pasta, broileriseos sekä juustoraaste. Kaada päälle kuuma kanaliemi ja sekoita vielä hieman.
  7. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 35 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.


 

Vinkit


  • Juuri uunista otettu ruoka voi tuntua vetiseltä. Anna sen seistä hetken aikaa pöydällä ennen tarjoilua, jolloin mahdollinen ylimääräinen neste imeytyy pastaan.
  • Tarjoa Palermon pasta esimerkiksi salaatin kanssa.




Katso myös