Seuraa meitä

Palak paneer

Rated 4.222222222222222 stars out of 5
4.2
(9)

4 annosta

20 min

Nopea palak paneer on lempeän mausteinen ruoka.

Ainekset

4 annosta

1

sipuli

4 kynttä

valkosipulia

1

punainen chilipalko (medium)

2 rkl

rypsiöljyä

1,5 tl

garam masalaa (maustesekoitus)

1 tl

juustokuminaa eli jeeraa (jauhettu)

1 rkl

inkivääriä (raastettu) TAI 1,5 tl inkivääriä (jauhe)

300 g (2 pss)

pinaattia (hienonnettu, pakaste)

2 dl

ruokakermaa

0,5 tl

suolaa

300 g

leipäjuustoa

Lisäksi esim. 


Basmatiriisiä ja naanleipää

Palak paneer tehdään tässä reseptissä leipäjuustosta.

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Pese ja hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri (jos käytät tuoretta inkivääriä).
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota 2-3 minuutin ajan niin, että sipuli pehmenee - pienennä lieden tehoa, jotta ruoka ei ruskistu.
  3. Lisää pannulle garam masala, juustokumina ja inkivääri. Kuullota vielä noin minuutin ajan. 
  4. Lisää pinaatti, ruokakerma ja suola. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuutin ajan. 
  5. Kuutioi leipäjuusto. Lisää se ruokaan ja kuumenna, mutta älä enää keitä (jotta juusto ei sula). 



Vinkit


  • Tarjoa palak paneer esimerkiksi basmatiriisin ja naanleivän kanssa.
  • Tässä reseptissä voit käyttää pinaatin jäisenä. Se sulaa pannulla.
  • Alkuperäinen palak paneer valmistetaan paneer-juustosta. Jos käytät paneer-juustoa, voit ruskistaa sen pannulla ja lisätä juustokuutiot ruokaan jo samaan aikaan ruokakerman kanssa.




Katso myös

Seuraa meitä

Palak paneer

Rated 4.222222222222222 stars out of 5
4.2
(9)

4 annosta

20 min

Nopea palak paneer on lempeän mausteinen ruoka.

Ainekset

4 annosta

1

sipuli

4 kynttä

valkosipulia

1

punainen chilipalko (medium)

2 rkl

rypsiöljyä

1,5 tl

garam masalaa (maustesekoitus)

1 tl

juustokuminaa eli jeeraa (jauhettu)

1 rkl

inkivääriä (raastettu) TAI 1,5 tl inkivääriä (jauhe)

300 g (2 pss)

pinaattia (hienonnettu, pakaste)

2 dl

ruokakermaa

0,5 tl

suolaa

300 g

leipäjuustoa

Lisäksi esim. 


Basmatiriisiä ja naanleipää

Palak paneer tehdään tässä reseptissä leipäjuustosta.

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Pese ja hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri (jos käytät tuoretta inkivääriä).
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota 2-3 minuutin ajan niin, että sipuli pehmenee - pienennä lieden tehoa, jotta ruoka ei ruskistu.
  3. Lisää pannulle garam masala, juustokumina ja inkivääri. Kuullota vielä noin minuutin ajan. 
  4. Lisää pinaatti, ruokakerma ja suola. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuutin ajan. 
  5. Kuutioi leipäjuusto. Lisää se ruokaan ja kuumenna, mutta älä enää keitä (jotta juusto ei sula). 



Vinkit


  • Tarjoa palak paneer esimerkiksi basmatiriisin ja naanleivän kanssa.
  • Tässä reseptissä voit käyttää pinaatin jäisenä. Se sulaa pannulla.
  • Alkuperäinen palak paneer valmistetaan paneer-juustosta. Jos käytät paneer-juustoa, voit ruskistaa sen pannulla ja lisätä juustokuutiot ruokaan jo samaan aikaan ruokakerman kanssa.




Katso myös

Seuraa meitä

Palak paneer

Rated 4.222222222222222 stars out of 5
4.2
(9)

4 annosta

20 min

Nopea palak paneer on lempeän mausteinen ruoka.

Ainekset

4 annosta

1

sipuli

4 kynttä

valkosipulia

1

punainen chilipalko (medium)

2 rkl

rypsiöljyä

1,5 tl

garam masalaa (maustesekoitus)

1 tl

juustokuminaa eli jeeraa (jauhettu)

1 rkl

inkivääriä (raastettu) TAI 1,5 tl inkivääriä (jauhe)

300 g (2 pss)

pinaattia (hienonnettu, pakaste)

2 dl

ruokakermaa

0,5 tl

suolaa

300 g

leipäjuustoa

Lisäksi esim. 


Basmatiriisiä ja naanleipää

Palak paneer tehdään tässä reseptissä leipäjuustosta.

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Pese ja hienonna chili. Kuori ja raasta inkivääri (jos käytät tuoretta inkivääriä).
  2. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy, hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chili. Kuullota 2-3 minuutin ajan niin, että sipuli pehmenee - pienennä lieden tehoa, jotta ruoka ei ruskistu.
  3. Lisää pannulle garam masala, juustokumina ja inkivääri. Kuullota vielä noin minuutin ajan. 
  4. Lisää pinaatti, ruokakerma ja suola. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuutin ajan. 
  5. Kuutioi leipäjuusto. Lisää se ruokaan ja kuumenna, mutta älä enää keitä (jotta juusto ei sula). 



Vinkit


  • Tarjoa palak paneer esimerkiksi basmatiriisin ja naanleivän kanssa.
  • Tässä reseptissä voit käyttää pinaatin jäisenä. Se sulaa pannulla.
  • Alkuperäinen palak paneer valmistetaan paneer-juustosta. Jos käytät paneer-juustoa, voit ruskistaa sen pannulla ja lisätä juustokuutiot ruokaan jo samaan aikaan ruokakerman kanssa.




Katso myös