4 annosta
20 min
Ainekset
4 annosta
1
sipuli
4 kynttä
valkosipulia
1
punainen chilipalko (medium)
2 rkl
rypsiöljyä
1,5 tl
garam masalaa (maustesekoitus)
1 tl
juustokuminaa eli jeeraa (jauhettu)
1 rkl
inkivääriä (raastettu) TAI 1,5 tl inkivääriä (jauhe)
300 g (2 pss)
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
suolaa
300 g
leipäjuustoa
Lisäksi esim.
Basmatiriisiä ja naanleipää
Ohje
Vinkit
Katso myös
4 annosta
20 min
Ainekset
4 annosta
1
sipuli
4 kynttä
valkosipulia
1
punainen chilipalko (medium)
2 rkl
rypsiöljyä
1,5 tl
garam masalaa (maustesekoitus)
1 tl
juustokuminaa eli jeeraa (jauhettu)
1 rkl
inkivääriä (raastettu) TAI 1,5 tl inkivääriä (jauhe)
300 g (2 pss)
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
suolaa
300 g
leipäjuustoa
Lisäksi esim.
Basmatiriisiä ja naanleipää
Ohje
Vinkit
Katso myös
4 annosta
20 min
Ainekset
4 annosta
1
sipuli
4 kynttä
valkosipulia
1
punainen chilipalko (medium)
2 rkl
rypsiöljyä
1,5 tl
garam masalaa (maustesekoitus)
1 tl
juustokuminaa eli jeeraa (jauhettu)
1 rkl
inkivääriä (raastettu) TAI 1,5 tl inkivääriä (jauhe)
300 g (2 pss)
pinaattia (hienonnettu, pakaste)
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
suolaa
300 g
leipäjuustoa
Lisäksi esim.
Basmatiriisiä ja naanleipää
Ohje
Vinkit
Katso myös