6 annosta
30 min (valmistus) +
15 min (hautuminen)
Gluteeniton
Ainekset 6:lle
450 g
hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2
sipulia
3 kynttä
valkosipulia
1
paprika
n. 150 g (2 kpl)
chorizo-makkaraa
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
risottoriisiä (tai pitkäjyväistä riisiä)
1 tl
kurkumaa
1
kanaliemikuutio
n. 5 dl
vettä
0,5 tl
sitruunapippuria
(ripaus
chilihiutaleita tai chilijauhetta)
200 g (4 dl)
pakasteherneitä
1 pss (180 g)
katkarapuja (pakaste)
Lisäksi
1 sitruuna
tuoretta persiljaa
Ohje
Vinkit
6 annosta
30 min (valmistus) +
15 min (hautuminen)
Gluteeniton
Ainekset 6:lle
450 g
hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2
sipulia
3 kynttä
valkosipulia
1
paprika
n. 150 g (2 kpl)
chorizo-makkaraa
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
risottoriisiä (tai pitkäjyväistä riisiä)
1 tl
kurkumaa
1
kanaliemikuutio
n. 5 dl
vettä
0,5 tl
sitruunapippuria
(ripaus
chilihiutaleita tai chilijauhetta)
200 g (4 dl)
pakasteherneitä
1 pss (180 g)
katkarapuja (pakaste)
Lisäksi
1 sitruuna
tuoretta persiljaa
Ohje
Vinkit
6 annosta
30 min (valmistus) +
15 min (hautuminen)
Gluteeniton
Ainekset 6:lle
450 g
hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2
sipulia
3 kynttä
valkosipulia
1
paprika
n. 150 g (2 kpl)
chorizo-makkaraa
2 rkl
oliiviöljyä
2 dl
risottoriisiä (tai pitkäjyväistä riisiä)
1 tl
kurkumaa
1
kanaliemikuutio
n. 5 dl
vettä
0,5 tl
sitruunapippuria
(ripaus
chilihiutaleita tai chilijauhetta)
200 g (4 dl)
pakasteherneitä
1 pss (180 g)
katkarapuja (pakaste)
Lisäksi
1 sitruuna
tuoretta persiljaa
Ohje
Vinkit