20 12 palaa)
- 22 cm vuoka (yli 5 tuntia
Pohja
150 g
digestivekeksejä
75 g
margariinia
tippa
rypsiöljyä (vuoan reunojen voiteluun)
Valkosuklaatäyte
200 g
valkosuklaata, paahdettuna
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
2 + 1 dl
vispikermaa
3
liivatelehteä
1 rkl
vettä
Puolukkatäyte
200 g (4 dl)
puolukoita
(pakaste tai tuore)200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
2 tl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa
2 rkl
vettä
4
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Paahdettua valkosuklaata
Tuoreita puolukoita
Ohje
Valkosuklaatäyte
Puolukkatäyte
Koristelu
20 12 palaa)
- 22 cm vuoka (yli 5 tuntia
Pohja
150 g
digestivekeksejä
75 g
margariinia
tippa
rypsiöljyä (vuoan reunojen voiteluun)
Valkosuklaatäyte
200 g
valkosuklaata, paahdettuna
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
2 + 1 dl
vispikermaa
3
liivatelehteä
1 rkl
vettä
Puolukkatäyte
200 g (4 dl)
puolukoita
(pakaste tai tuore)200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
2 tl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa
2 rkl
vettä
4
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Paahdettua valkosuklaata
Tuoreita puolukoita
Ohje
Valkosuklaatäyte
Puolukkatäyte
Koristelu
20 12 palaa)
- 22 cm vuoka (yli 5 tuntia
Pohja
150 g
digestivekeksejä
75 g
margariinia
tippa
rypsiöljyä (vuoan reunojen voiteluun)
Valkosuklaatäyte
200 g
valkosuklaata, paahdettuna
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
2 + 1 dl
vispikermaa
3
liivatelehteä
1 rkl
vettä
Puolukkatäyte
200 g (4 dl)
puolukoita
(pakaste tai tuore)200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
2 tl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa
2 rkl
vettä
4
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Paahdettua valkosuklaata
Tuoreita puolukoita
Ohje
Valkosuklaatäyte
Puolukkatäyte
Koristelu