Seuraa meitä

Oreo-jäätelö

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Oreo-jäätelöön voit käyttää myös muita suklaatäytekeksejä, esimerkiksi Domino-keksejä. Tällä reseptillä saat pehmeän jäätelön ilman jäätelökonetta!

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

1 pkt (150 g)

Oreo- tai vastaavia suklaatäytekeksejä

Oreo-jäätelö maistuu keksinmuruilta.

Ohjeet

  1. Rouhi Oreo-keksit veitsellä. Jätä odottamaan.
  2. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti. Laita sähkövatkain pois. 
  4. Lisää keksinmurut kermavaahtoon, sekoita kevyesti.
  5. Sekoita vaahdot keskenään varovasti sekoitellen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  6. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa).
  7. Pakasta Oreo-jäätelöä yön yli.



Vinkit


  • Käytä karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa.
  • Oreo-jäätelön voit tehdä myös ilman kananmunaa ja glukoosisiirappia. Käytä 400 g kondensoitua maitoa + 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna. Tällöin jäätelö on makeampaa.
  • Kokeile perinteisten suklaatäytekeksien sijaan esimerkiksi mintunmakuisia täytekeksejä.
  • Katso lisävinkit jäätelön valmistamiseen.




Katso myös 


Seuraa meitä

Oreo-jäätelö

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Oreo-jäätelöön voit käyttää myös muita suklaatäytekeksejä, esimerkiksi Domino-keksejä. Tällä reseptillä saat pehmeän jäätelön ilman jäätelökonetta!

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

1 pkt (150 g)

Oreo- tai vastaavia suklaatäytekeksejä

Oreo-jäätelö maistuu keksinmuruilta.

Ohjeet

  1. Rouhi Oreo-keksit veitsellä. Jätä odottamaan.
  2. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti. Laita sähkövatkain pois. 
  4. Lisää keksinmurut kermavaahtoon, sekoita kevyesti.
  5. Sekoita vaahdot keskenään varovasti sekoitellen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  6. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa).
  7. Pakasta Oreo-jäätelöä yön yli.



Vinkit


  • Käytä karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa.
  • Oreo-jäätelön voit tehdä myös ilman kananmunaa ja glukoosisiirappia. Käytä 400 g kondensoitua maitoa + 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna. Tällöin jäätelö on makeampaa.
  • Kokeile perinteisten suklaatäytekeksien sijaan esimerkiksi mintunmakuisia täytekeksejä.
  • Katso lisävinkit jäätelön valmistamiseen.




Katso myös 


Seuraa meitä

Oreo-jäätelö

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Oreo-jäätelöön voit käyttää myös muita suklaatäytekeksejä, esimerkiksi Domino-keksejä. Tällä reseptillä saat pehmeän jäätelön ilman jäätelökonetta!

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

1 pkt (150 g)

Oreo- tai vastaavia suklaatäytekeksejä

Oreo-jäätelö maistuu keksinmuruilta.

Ohjeet

  1. Rouhi Oreo-keksit veitsellä. Jätä odottamaan.
  2. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti. Laita sähkövatkain pois. 
  4. Lisää keksinmurut kermavaahtoon, sekoita kevyesti.
  5. Sekoita vaahdot keskenään varovasti sekoitellen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  6. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa).
  7. Pakasta Oreo-jäätelöä yön yli.



Vinkit


  • Käytä karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa.
  • Oreo-jäätelön voit tehdä myös ilman kananmunaa ja glukoosisiirappia. Käytä 400 g kondensoitua maitoa + 4 dl kuohukermaa vaahdotettuna. Tällöin jäätelö on makeampaa.
  • Kokeile perinteisten suklaatäytekeksien sijaan esimerkiksi mintunmakuisia täytekeksejä.
  • Katso lisävinkit jäätelön valmistamiseen.




Katso myös