4 annosta
20 min
+ perunoiden ja kananmunien keittäminen
Ainekset
400 g (6 kpl)
perunoita (keitetty)
4
kananmunaa (keitetty)
150 g (4 dl)
pitkiä vihreitä papuja (pakaste)
1
punasipuli
0,5
kurkku
1 rasia (250 g)
minitomaatteja
1 ruukku
lehtisalaattia (n. 100 g)
2 prk
(á 200/150 g)
tonnikalaa (esim. paloina öljyssä)
1 dl
oliiveita (musta tai kalamata)
Kastike
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
4 annosta
20 min
+ perunoiden ja kananmunien keittäminen
Ainekset
400 g (6 kpl)
perunoita (keitetty)
4
kananmunaa (keitetty)
150 g (4 dl)
pitkiä vihreitä papuja (pakaste)
1
punasipuli
0,5
kurkku
1 rasia (250 g)
minitomaatteja
1 ruukku
lehtisalaattia (n. 100 g)
2 prk
(á 200/150 g)
tonnikalaa (esim. paloina öljyssä)
1 dl
oliiveita (musta tai kalamata)
Kastike
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
4 annosta
20 min
+ perunoiden ja kananmunien keittäminen
Ainekset
400 g (6 kpl)
perunoita (keitetty)
4
kananmunaa (keitetty)
150 g (4 dl)
pitkiä vihreitä papuja (pakaste)
1
punasipuli
0,5
kurkku
1 rasia (250 g)
minitomaatteja
1 ruukku
lehtisalaattia (n. 100 g)
2 prk
(á 200/150 g)
tonnikalaa (esim. paloina öljyssä)
1 dl
oliiveita (musta tai kalamata)
Kastike
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Vinkit
Katso myös