4 - 6 annosta
10 min (valmistelut) +
30 min (uunissa)
Ainekset
8 dl (400 g)
mustikoita (jäisiä tai tuoreita)
1 rkl
perunajauhoja
0,5 dl
sokeria
1 tl
kardemummaa (rouhittu tai jauhettu)
Muruseos
100 g
leivontamargariinia tai voita
1 dl
sokeria
3 dl
kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vanilliinisokeria
Ohje
Vinkit
4 - 6 annosta
10 min (valmistelut) +
30 min (uunissa)
Ainekset
8 dl (400 g)
mustikoita (jäisiä tai tuoreita)
1 rkl
perunajauhoja
0,5 dl
sokeria
1 tl
kardemummaa (rouhittu tai jauhettu)
Muruseos
100 g
leivontamargariinia tai voita
1 dl
sokeria
3 dl
kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vanilliinisokeria
Ohje
Vinkit
4 - 6 annosta
10 min (valmistelut) +
30 min (uunissa)
Ainekset
8 dl (400 g)
mustikoita (jäisiä tai tuoreita)
1 rkl
perunajauhoja
0,5 dl
sokeria
1 tl
kardemummaa (rouhittu tai jauhettu)
Muruseos
100 g
leivontamargariinia tai voita
1 dl
sokeria
3 dl
kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja
2 tl
vanilliinisokeria
Ohje
Vinkit