10 palaa
25 min valmistus +
55 min paistaminen
Keksipohja
200 g
kaurakeksejä
100 g
margariinia
Täyte
400 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
150 g
ranskankermaa
0,5 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
0,5 dl
maissitärkkelystä
2
kananmunaa
1 dl
kuohukermaa
150 g
valkosuklaata
2 dl
mustikoita
(tuoreita tai jäisiä)
Ohje
Vinkit
10 palaa
25 min valmistus +
55 min paistaminen
Keksipohja
200 g
kaurakeksejä
100 g
margariinia
Täyte
400 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
150 g
ranskankermaa
0,5 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
0,5 dl
maissitärkkelystä
2
kananmunaa
1 dl
kuohukermaa
150 g
valkosuklaata
2 dl
mustikoita
(tuoreita tai jäisiä)
Ohje
Vinkit
10 palaa
25 min valmistus +
55 min paistaminen
Keksipohja
200 g
kaurakeksejä
100 g
margariinia
Täyte
400 g
tuorejuustoa (Philadelphia)
150 g
ranskankermaa
0,5 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
0,5 dl
maissitärkkelystä
2
kananmunaa
1 dl
kuohukermaa
150 g
valkosuklaata
2 dl
mustikoita
(tuoreita tai jäisiä)
Ohje
Vinkit