pellillinen (30 x 40 cm), 16 isoa palaa
alle tunti
Pohja
250 g
voita tai leivontamargariinia
5 dl
vehnäjauhoja
1 pss (110 g)
perunamuusijauhetta (esim. Mummon)
1 tl
leivinjauhetta
noin 1 dl
vettä (kylmää)
Täyte
2 - 3 litraa (500 - 700 g)
suppilovahveroita (tuore)
2
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
2 tl
timjamia (kuivattu)
0,5 tl
valkopippuria (jauhettu)
- - -
250 g (7 dl)
juustoa raasteena (esim. emmental, 30 % rasvaa)
4
kananmunaa
4 dl
kuohukermaa
2 dl
maitoa
Ohje
Täyte ja paistaminen
Vinkki
pellillinen (30 x 40 cm), 16 isoa palaa
alle tunti
Pohja
250 g
voita tai leivontamargariinia
5 dl
vehnäjauhoja
1 pss (110 g)
perunamuusijauhetta (esim. Mummon)
1 tl
leivinjauhetta
noin 1 dl
vettä (kylmää)
Täyte
2 - 3 litraa (500 - 700 g)
suppilovahveroita (tuore)
2
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
2 tl
timjamia (kuivattu)
0,5 tl
valkopippuria (jauhettu)
- - -
250 g (7 dl)
juustoa raasteena (esim. emmental, 30 % rasvaa)
4
kananmunaa
4 dl
kuohukermaa
2 dl
maitoa
Ohje
Täyte ja paistaminen
Vinkki
pellillinen (30 x 40 cm), 16 isoa palaa
alle tunti
Pohja
250 g
voita tai leivontamargariinia
5 dl
vehnäjauhoja
1 pss (110 g)
perunamuusijauhetta (esim. Mummon)
1 tl
leivinjauhetta
noin 1 dl
vettä (kylmää)
Täyte
2 - 3 litraa (500 - 700 g)
suppilovahveroita (tuore)
2
sipulia
2 rkl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
2 tl
timjamia (kuivattu)
0,5 tl
valkopippuria (jauhettu)
- - -
250 g (7 dl)
juustoa raasteena (esim. emmental, 30 % rasvaa)
4
kananmunaa
4 dl
kuohukermaa
2 dl
maitoa
Ohje
Täyte ja paistaminen
Vinkki