Mätisipsit

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

n. 60 kpl

20min

Mätisipsit sopivat upeasti juhlien kahvipöytään, pieneksi suolaiseksi kuohuvan kanssa tai alkupalaksi. Tässä ohjeessa ruissipsien päälle tehdään täyte sekoittamalla tuorejuustoon kermavaahtoa.

Ainekset

150 g (1 pss)

ruissipsejä (original)

2 dl

vispikermaa

200 g (1 prk)

tuorejuustoa, ruohosipulin makuinen

mustapippuria (rouhittu)

100 g (1 prk)

kirjolohen mätiä

1

punasipuli

tuoretta tilliä

Mätisipsit sopivat hienoonkin juhlaan.

Ohje

  1. Aseta ruissipsit vierekkäin. Hienonna punasipuli pieniksi kuutioiksi- jätä odottamaan. 
  2. Vaahdota kerma. 
  3. Notkista tuorejuusto sekoittamalla sitä kulhossa. Lisää kermavaahto tuorejuuston joukkoon. Sekoita.  
  4. Jaa tuorejuusto-kermatäyte sipsien päälle (esim. kahden lusikan avulla).  
  5. Rouhi (tai ripottele) päälle mustapippuria. 
  6. Lusikoi sipseille mätiä. 
  7. Lisää päälle myös punasipulia ja koristele vielä tuoreella tillillä.



Vinkki


  • Täytetyt ruissipsit pehmenevät säilytyksen aikana. Mätisipsit kannattaakin täyttää vasta hieman ennen tarjoilua, jotta niiden rapeus säilyy. 


Mätisipsit

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

n. 60 kpl

20min

Mätisipsit sopivat upeasti juhlien kahvipöytään, pieneksi suolaiseksi kuohuvan kanssa tai alkupalaksi. Tässä ohjeessa ruissipsien päälle tehdään täyte sekoittamalla tuorejuustoon kermavaahtoa.

Ainekset

150 g (1 pss)

ruissipsejä (original)

2 dl

vispikermaa

200 g (1 prk)

tuorejuustoa, ruohosipulin makuinen

mustapippuria (rouhittu)

100 g (1 prk)

kirjolohen mätiä

1

punasipuli

tuoretta tilliä

Mätisipsit sopivat hienoonkin juhlaan.

Ohje

  1. Aseta ruissipsit vierekkäin. Hienonna punasipuli pieniksi kuutioiksi- jätä odottamaan. 
  2. Vaahdota kerma. 
  3. Notkista tuorejuusto sekoittamalla sitä kulhossa. Lisää kermavaahto tuorejuuston joukkoon. Sekoita.  
  4. Jaa tuorejuusto-kermatäyte sipsien päälle (esim. kahden lusikan avulla).  
  5. Rouhi (tai ripottele) päälle mustapippuria. 
  6. Lusikoi sipseille mätiä. 
  7. Lisää päälle myös punasipulia ja koristele vielä tuoreella tillillä.



Vinkki


  • Täytetyt ruissipsit pehmenevät säilytyksen aikana. Mätisipsit kannattaakin täyttää vasta hieman ennen tarjoilua, jotta niiden rapeus säilyy. 


Mätisipsit

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

n. 60 kpl

20min

Mätisipsit sopivat upeasti juhlien kahvipöytään, pieneksi suolaiseksi kuohuvan kanssa tai alkupalaksi. Tässä ohjeessa ruissipsien päälle tehdään täyte sekoittamalla tuorejuustoon kermavaahtoa.

Ainekset

150 g (1 pss)

ruissipsejä (original)

2 dl

vispikermaa

200 g (1 prk)

tuorejuustoa, ruohosipulin makuinen

mustapippuria (rouhittu)

100 g (1 prk)

kirjolohen mätiä

1

punasipuli

tuoretta tilliä

Mätisipsit sopivat hienoonkin juhlaan.

Ohje

  1. Aseta ruissipsit vierekkäin. Hienonna punasipuli pieniksi kuutioiksi- jätä odottamaan. 
  2. Vaahdota kerma. 
  3. Notkista tuorejuusto sekoittamalla sitä kulhossa. Lisää kermavaahto tuorejuuston joukkoon. Sekoita.  
  4. Jaa tuorejuusto-kermatäyte sipsien päälle (esim. kahden lusikan avulla).  
  5. Rouhi (tai ripottele) päälle mustapippuria. 
  6. Lusikoi sipseille mätiä. 
  7. Lisää päälle myös punasipulia ja koristele vielä tuoreella tillillä.



Vinkki


  • Täytetyt ruissipsit pehmenevät säilytyksen aikana. Mätisipsit kannattaakin täyttää vasta hieman ennen tarjoilua, jotta niiden rapeus säilyy.