Seuraa meitä

Marinoidut punasipulit

Rated 4.2 stars out of 5
4.2
(5)

alle 15 min 

(+ marinoituminen)

Marinoidut punasipulit ovat oiva lisä salaatteihin tai eri ruokien lisukkeeksi.

Ainekset      

punasipulia (400 g)

0,75 dl

punaviinietikkaa

0,5 dl

rypsiöljyä

0,5 dl

sokeria

0,5 tl

suolaa

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Marinoidut punasipulit sopivat leivän päälle.

Ohje

  1. Kuori punasipulit. Viipaloi ne ohuiksi renkaiksi.
  2. Laita kaikki ainekset kattilaan. 
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä kevyesti sekoitellen noin minuutin ajan, kunnes sipuli pehmenee hieman.
  4. Syö punasipulit heti tai siirrä ne liemineen lasipurkkiin marinoitumaan.



Vinkit 


  • Punasipulit pehmenevät ja maustuvat marinoitumisen aikana. Lisäksi ne saavat tasaisemman punaisen värin. Voit ravistella purkkia silloin tällöin marinoitumisen aikana, mutta se ei ole välttämätöntä. Säilytä purkki jääkaapissa.
  • Marinoidut punasipulit maistuvat esimerkiksi salaatin kanssa, pääruoan lisäkkeenä, leivän päällä tai hampurilaisten välissä.




Katso myös


Seuraa meitä

Marinoidut punasipulit

Rated 4.2 stars out of 5
4.2
(5)

alle 15 min 

(+ marinoituminen)

Marinoidut punasipulit ovat oiva lisä salaatteihin tai eri ruokien lisukkeeksi.

Ainekset      

punasipulia (400 g)

0,75 dl

punaviinietikkaa

0,5 dl

rypsiöljyä

0,5 dl

sokeria

0,5 tl

suolaa

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Marinoidut punasipulit sopivat leivän päälle.

Ohje

  1. Kuori punasipulit. Viipaloi ne ohuiksi renkaiksi.
  2. Laita kaikki ainekset kattilaan. 
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä kevyesti sekoitellen noin minuutin ajan, kunnes sipuli pehmenee hieman.
  4. Syö punasipulit heti tai siirrä ne liemineen lasipurkkiin marinoitumaan.



Vinkit 


  • Punasipulit pehmenevät ja maustuvat marinoitumisen aikana. Lisäksi ne saavat tasaisemman punaisen värin. Voit ravistella purkkia silloin tällöin marinoitumisen aikana, mutta se ei ole välttämätöntä. Säilytä purkki jääkaapissa.
  • Marinoidut punasipulit maistuvat esimerkiksi salaatin kanssa, pääruoan lisäkkeenä, leivän päällä tai hampurilaisten välissä.




Katso myös


Seuraa meitä

Marinoidut punasipulit

Rated 4.2 stars out of 5
4.2
(5)

alle 15 min 

(+ marinoituminen)

Marinoidut punasipulit ovat oiva lisä salaatteihin tai eri ruokien lisukkeeksi.

Ainekset      

punasipulia (400 g)

0,75 dl

punaviinietikkaa

0,5 dl

rypsiöljyä

0,5 dl

sokeria

0,5 tl

suolaa

0,25 tl

mustapippuria (rouhittu)

Marinoidut punasipulit sopivat leivän päälle.

Ohje

  1. Kuori punasipulit. Viipaloi ne ohuiksi renkaiksi.
  2. Laita kaikki ainekset kattilaan. 
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä kevyesti sekoitellen noin minuutin ajan, kunnes sipuli pehmenee hieman.
  4. Syö punasipulit heti tai siirrä ne liemineen lasipurkkiin marinoitumaan.



Vinkit 


  • Punasipulit pehmenevät ja maustuvat marinoitumisen aikana. Lisäksi ne saavat tasaisemman punaisen värin. Voit ravistella purkkia silloin tällöin marinoitumisen aikana, mutta se ei ole välttämätöntä. Säilytä purkki jääkaapissa.
  • Marinoidut punasipulit maistuvat esimerkiksi salaatin kanssa, pääruoan lisäkkeenä, leivän päällä tai hampurilaisten välissä.




Katso myös