8 annosta
5 min (valmistus)
+ kikherneiden liotus ja keittäminen yli 9 tuntia
Vegaaninen, Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
7 dl (500 g)
kypsiä kikherneitä
1 pieni
(puna)sipuli
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
sinappia
1 tl
yrttisuolaa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
1 tl
minttua (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Esivalmistelut
Ohje
Vinkit
Tässä ohjeessa on käytetty yrttisuolaa, jonka suolapitoisuus on 94 %. Jos käytät suolaliemeen säilöttyjä kikherneitä, vähennä suolan määrää makusi mukaan tai jätä suola lisäämättä.
Jos keität kikherneet itse, voit sekoittaa marinadin lämpimien kikherneiden joukkoon.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kahdeksalle hengelle.
400 g pakkauksesta kuivattuja kikherneitä (noin 5 dl) saat liottamalla ja keittämällä noin 800 g (n. 12 dl) kypsiä kikherneitä.
8 annosta
5 min (valmistus)
+ kikherneiden liotus ja keittäminen yli 9 tuntia
Vegaaninen, Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
7 dl (500 g)
kypsiä kikherneitä
1 pieni
(puna)sipuli
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
sinappia
1 tl
yrttisuolaa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
1 tl
minttua (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Esivalmistelut
Ohje
Vinkit
Tässä ohjeessa on käytetty yrttisuolaa, jonka suolapitoisuus on 94 %. Jos käytät suolaliemeen säilöttyjä kikherneitä, vähennä suolan määrää makusi mukaan tai jätä suola lisäämättä.
Jos keität kikherneet itse, voit sekoittaa marinadin lämpimien kikherneiden joukkoon.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kahdeksalle hengelle.
400 g pakkauksesta kuivattuja kikherneitä (noin 5 dl) saat liottamalla ja keittämällä noin 800 g (n. 12 dl) kypsiä kikherneitä.
8 annosta
5 min (valmistus)
+ kikherneiden liotus ja keittäminen yli 9 tuntia
Vegaaninen, Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
7 dl (500 g)
kypsiä kikherneitä
1 pieni
(puna)sipuli
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
sinappia
1 tl
yrttisuolaa
1 tl
basilikaa (kuivattu)
1 tl
minttua (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Esivalmistelut
Ohje
Vinkit
Tässä ohjeessa on käytetty yrttisuolaa, jonka suolapitoisuus on 94 %. Jos käytät suolaliemeen säilöttyjä kikherneitä, vähennä suolan määrää makusi mukaan tai jätä suola lisäämättä.
Jos keität kikherneet itse, voit sekoittaa marinadin lämpimien kikherneiden joukkoon.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kahdeksalle hengelle.
400 g pakkauksesta kuivattuja kikherneitä (noin 5 dl) saat liottamalla ja keittämällä noin 800 g (n. 12 dl) kypsiä kikherneitä.