Seuraa meitä

Marinoidut kikherneet

Rated 4.75 stars out of 5
4.8
(4)

8 annosta

5 min (valmistus) 

+ kikherneiden liotus ja keittäminen yli 9 tuntia


Vegaaninen, Gluteeniton


Marinoidut kikherneet ovat maukas lisuke.

Ainekset

8 annosta

7 dl (500 g)

kypsiä kikherneitä

1 pieni

(puna)sipuli

0,5 dl

rypsiöljyä

2 rkl

omenaviinietikkaa

1 rkl

sinappia

1 tl

yrttisuolaa

1 tl

basilikaa (kuivattu)

1 tl

minttua (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Marinoidut kikherneet ovat maistuva lisuke.

Esivalmistelut

  1. Liota kuivia kikherneitä noin 8 tuntia ja keitä reilussa määrässä vettä noin tunnin ajan. Valuta kypsät kikherneet siivilässä. Tähän annokseen tarvitset 3 dl (230 g) kuivia kikherneitä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää säilöttyjä, valmiiksi kypsennettyjä kikherneitä valutettuna (vähennä suolan määrää tarvittaessa)


Ohjeet


  1. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi silpuksi.
  2. Sekoita kypsät kikherneet, sipuli ja kaikki muut ainekset keskenään.
  3. Tarjoa heti tai anna kihherneiden marinoitua jääkaapissa.



Vinkit


  • Tässä ohjeessa on käytetty yrttisuolaa, jonka suolapitoisuus on 94 %. Jos käytät suolaliemeen säilöttyjä kikherneitä, vähennä suolan määrää makusi mukaan tai jätä suola lisäämättä.

  • Jos keität kikherneet itse, voit sekoittaa marinadin lämpimien kikherneiden joukkoon.

  • Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kahdeksalle hengelle.

  • 400 g pakkauksesta kuivattuja kikherneitä (noin 5 dl) saat liottamalla ja keittämällä noin 800 g (n. 12 dl) kypsiä kikherneitä.




Katso myös


Seuraa meitä

Marinoidut kikherneet

Rated 4.75 stars out of 5
4.8
(4)

8 annosta

5 min (valmistus) 

+ kikherneiden liotus ja keittäminen yli 9 tuntia


Vegaaninen, Gluteeniton


Marinoidut kikherneet ovat maukas lisuke.

Ainekset

8 annosta

7 dl (500 g)

kypsiä kikherneitä

1 pieni

(puna)sipuli

0,5 dl

rypsiöljyä

2 rkl

omenaviinietikkaa

1 rkl

sinappia

1 tl

yrttisuolaa

1 tl

basilikaa (kuivattu)

1 tl

minttua (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Marinoidut kikherneet ovat maistuva lisuke.

Esivalmistelut

  1. Liota kuivia kikherneitä noin 8 tuntia ja keitä reilussa määrässä vettä noin tunnin ajan. Valuta kypsät kikherneet siivilässä. Tähän annokseen tarvitset 3 dl (230 g) kuivia kikherneitä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää säilöttyjä, valmiiksi kypsennettyjä kikherneitä valutettuna (vähennä suolan määrää tarvittaessa)


Ohjeet


  1. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi silpuksi.
  2. Sekoita kypsät kikherneet, sipuli ja kaikki muut ainekset keskenään.
  3. Tarjoa heti tai anna kihherneiden marinoitua jääkaapissa.



Vinkit


  • Tässä ohjeessa on käytetty yrttisuolaa, jonka suolapitoisuus on 94 %. Jos käytät suolaliemeen säilöttyjä kikherneitä, vähennä suolan määrää makusi mukaan tai jätä suola lisäämättä.

  • Jos keität kikherneet itse, voit sekoittaa marinadin lämpimien kikherneiden joukkoon.

  • Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kahdeksalle hengelle.

  • 400 g pakkauksesta kuivattuja kikherneitä (noin 5 dl) saat liottamalla ja keittämällä noin 800 g (n. 12 dl) kypsiä kikherneitä.




Katso myös


Seuraa meitä

Marinoidut kikherneet

Rated 4.75 stars out of 5
4.8
(4)

8 annosta

5 min (valmistus) 

+ kikherneiden liotus ja keittäminen yli 9 tuntia


Vegaaninen, Gluteeniton


Marinoidut kikherneet ovat maukas lisuke.

Ainekset

8 annosta

7 dl (500 g)

kypsiä kikherneitä

1 pieni

(puna)sipuli

0,5 dl

rypsiöljyä

2 rkl

omenaviinietikkaa

1 rkl

sinappia

1 tl

yrttisuolaa

1 tl

basilikaa (kuivattu)

1 tl

minttua (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Marinoidut kikherneet ovat maistuva lisuke.

Esivalmistelut

  1. Liota kuivia kikherneitä noin 8 tuntia ja keitä reilussa määrässä vettä noin tunnin ajan. Valuta kypsät kikherneet siivilässä. Tähän annokseen tarvitset 3 dl (230 g) kuivia kikherneitä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää säilöttyjä, valmiiksi kypsennettyjä kikherneitä valutettuna (vähennä suolan määrää tarvittaessa)


Ohjeet


  1. Kuori ja hienonna sipuli pieneksi silpuksi.
  2. Sekoita kypsät kikherneet, sipuli ja kaikki muut ainekset keskenään.
  3. Tarjoa heti tai anna kihherneiden marinoitua jääkaapissa.



Vinkit


  • Tässä ohjeessa on käytetty yrttisuolaa, jonka suolapitoisuus on 94 %. Jos käytät suolaliemeen säilöttyjä kikherneitä, vähennä suolan määrää makusi mukaan tai jätä suola lisäämättä.

  • Jos keität kikherneet itse, voit sekoittaa marinadin lämpimien kikherneiden joukkoon.

  • Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kahdeksalle hengelle.

  • 400 g pakkauksesta kuivattuja kikherneitä (noin 5 dl) saat liottamalla ja keittämällä noin 800 g (n. 12 dl) kypsiä kikherneitä.




Katso myös