6 annosta
10 min (valmistus)
+marinoituminen vähintään 1 tunti
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
500 g
herkkusieniä (tuoreita)
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
rakuunaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Vinkit
Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).
Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.
Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.
Katso myös
6 annosta
10 min (valmistus)
+marinoituminen vähintään 1 tunti
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
500 g
herkkusieniä (tuoreita)
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
rakuunaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Vinkit
Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).
Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.
Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.
Katso myös
6 annosta
10 min (valmistus)
+marinoituminen vähintään 1 tunti
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
500 g
herkkusieniä (tuoreita)
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
rakuunaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Vinkit
Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).
Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.
Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.
Katso myös