6 annosta
10 min (valmistus)
+marinoituminen vähintään 1 tunti
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
500 g
herkkusieniä (tuoreita)
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
rakuunaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohje
Vinkit
Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).
Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.
Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.
6 annosta
10 min (valmistus)
+marinoituminen vähintään 1 tunti
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
500 g
herkkusieniä (tuoreita)
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
rakuunaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohje
Vinkit
Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).
Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.
Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.
6 annosta
10 min (valmistus)
+marinoituminen vähintään 1 tunti
Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
500 g
herkkusieniä (tuoreita)
0,5 dl
rypsiöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa (tumma)
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
rakuunaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohje
Vinkit
Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).
Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.
Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.
Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.