Seuraa meitä

Marinoidut herkkusienet

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(4)

6 annosta

10 min (valmistus) 

+marinoituminen vähintään 1 tunti


Gluteeniton


Herkkusienet ovat helppo lisuke vaikka salaattipöytään.

Ainekset

6 annosta

500 g

herkkusieniä (tuoreita)

0,5 dl

rypsiöljyä

2 rkl

balsamiviinietikkaa (tumma)

1 rkl

soijakastiketta

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,5 tl

rakuunaa (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

suolaa

Marinoidut herkkusienet ovat mukava lisä salaattipöytään.

Ohjeet

  1. Puhdista herkkusienet esim. pullasudilla tai juuresveitsellä. Puolita sienet halutessasi. 
  2. Sekoita herkkusienet ja kaikki muut ainekset keskenään reilunkokoisessa kulhossa.
  3. Anna herkkusienten marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin ajan, mielellään seuraavaan päivään. 



Vinkit


  • Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).

  • Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.

  • Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.

  • Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.





Katso myös



Seuraa meitä

Marinoidut herkkusienet

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(4)

6 annosta

10 min (valmistus) 

+marinoituminen vähintään 1 tunti


Gluteeniton


Herkkusienet ovat helppo lisuke vaikka salaattipöytään.

Ainekset

6 annosta

500 g

herkkusieniä (tuoreita)

0,5 dl

rypsiöljyä

2 rkl

balsamiviinietikkaa (tumma)

1 rkl

soijakastiketta

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,5 tl

rakuunaa (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

suolaa

Marinoidut herkkusienet ovat mukava lisä salaattipöytään.

Ohjeet

  1. Puhdista herkkusienet esim. pullasudilla tai juuresveitsellä. Puolita sienet halutessasi. 
  2. Sekoita herkkusienet ja kaikki muut ainekset keskenään reilunkokoisessa kulhossa.
  3. Anna herkkusienten marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin ajan, mielellään seuraavaan päivään. 



Vinkit


  • Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).

  • Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.

  • Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.

  • Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.





Katso myös



Seuraa meitä

Marinoidut herkkusienet

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(4)

6 annosta

10 min (valmistus) 

+marinoituminen vähintään 1 tunti


Gluteeniton


Herkkusienet ovat helppo lisuke vaikka salaattipöytään.

Ainekset

6 annosta

500 g

herkkusieniä (tuoreita)

0,5 dl

rypsiöljyä

2 rkl

balsamiviinietikkaa (tumma)

1 rkl

soijakastiketta

1 tl

basilikaa (kuivattu)

0,5 tl

rakuunaa (kuivattu)

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

suolaa

Marinoidut herkkusienet ovat mukava lisä salaattipöytään.

Ohjeet

  1. Puhdista herkkusienet esim. pullasudilla tai juuresveitsellä. Puolita sienet halutessasi. 
  2. Sekoita herkkusienet ja kaikki muut ainekset keskenään reilunkokoisessa kulhossa.
  3. Anna herkkusienten marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin ajan, mielellään seuraavaan päivään. 



Vinkit


  • Rakuunan sijaan voit käyttää persiljaa, kuivattua (1 tl) tai tuoretta (1 rkl).

  • Yrttimausteita ja niiden määrää voit hyvin muunnella makusi mukaan.

  • Herkkusienet marinoituvat nopeammin, jos puolitat sienet.

  • Annoksesta riittää lisukkeeksi tai salaattipöytään noin kuudelle hengelle.





Katso myös