Seuraa meitä

Marianne-jäätelö

Rated 5 stars out of 5
5.0
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Minttusuklaan makuinen Marianne-jäätelö maustetaan valmiilla karkkirouheella.

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

150 g (1 pss)

Marianne-rouhetta (crush)

Itse tehty Marianne-jäätelö on ihanan pehmeää.

Ohje

  1. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  2. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti. Laita sähkövatkain pois. 
  3. Lisää suurin osa mariannerouheesta kermavaahdon joukkoon, sekoita kevyesti.
  4. Sekoita vaahdot keskenään varovasti sekoitellen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  5. Kaada massa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa). Ripottele loppu Marianne-rouhe jäätelön pinnalle.
  6. Pakasta yön yli.



Vinkit


  • Ohjeeseen on käytetty karamellisoimatonta, makeutettua kondensoitua maitoa.
  • Jos käytät valmiin rouheen sijaan Marianne-karkkeja, rouhi ne jäätelöön aivan pieneksi murskaksi. Isot, raskaat palat painuvat helposti jäätelön pohjalle.




Katso myös 


Seuraa meitä

Marianne-jäätelö

Rated 5 stars out of 5
5.0
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Minttusuklaan makuinen Marianne-jäätelö maustetaan valmiilla karkkirouheella.

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

150 g (1 pss)

Marianne-rouhetta (crush)

Itse tehty Marianne-jäätelö on ihanan pehmeää.

Ohje

  1. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  2. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti. Laita sähkövatkain pois. 
  3. Lisää suurin osa mariannerouheesta kermavaahdon joukkoon, sekoita kevyesti.
  4. Sekoita vaahdot keskenään varovasti sekoitellen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  5. Kaada massa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa). Ripottele loppu Marianne-rouhe jäätelön pinnalle.
  6. Pakasta yön yli.



Vinkit


  • Ohjeeseen on käytetty karamellisoimatonta, makeutettua kondensoitua maitoa.
  • Jos käytät valmiin rouheen sijaan Marianne-karkkeja, rouhi ne jäätelöön aivan pieneksi murskaksi. Isot, raskaat palat painuvat helposti jäätelön pohjalle.




Katso myös 


Seuraa meitä

Marianne-jäätelö

Rated 5 stars out of 5
5.0
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Minttusuklaan makuinen Marianne-jäätelö maustetaan valmiilla karkkirouheella.

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

150 g (1 pss)

Marianne-rouhetta (crush)

Itse tehty Marianne-jäätelö on ihanan pehmeää.

Ohje

  1. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  2. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti. Laita sähkövatkain pois. 
  3. Lisää suurin osa mariannerouheesta kermavaahdon joukkoon, sekoita kevyesti.
  4. Sekoita vaahdot keskenään varovasti sekoitellen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  5. Kaada massa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa). Ripottele loppu Marianne-rouhe jäätelön pinnalle.
  6. Pakasta yön yli.



Vinkit


  • Ohjeeseen on käytetty karamellisoimatonta, makeutettua kondensoitua maitoa.
  • Jos käytät valmiin rouheen sijaan Marianne-karkkeja, rouhi ne jäätelöön aivan pieneksi murskaksi. Isot, raskaat palat painuvat helposti jäätelön pohjalle.




Katso myös