20 cm vuoka (10 palaa)
yli 7 tuntia
Pohja
150 g
digestive-keksejä
75 g
margariinia
Raparperitäyte
4 dl (200 g)
raparperia paloina
1 rkl
vettä
1,5 dl (120 g)
hillosokeria
- - -
400 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
4 dl
vispikermaa
5
liivatelehteä
2 rkl
sitruunamehua (tai vettä)
100 g
valkosuklaata
Kiille
300 g
mansikoita soseena (3 dl sosetta)
1 dl
mansikkamehua (esim. vahva mehu tiivisteestä)
0,5 dl
sokeria
5
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Myrkyttömiä kukkia, sitruunamelissaa, marenkeja
Ohje
Aloita tekemällä raparperihillo. Voit hyvin valmista sen jo kakun tekoa edeltävänä päivänä.
Tee raparperitäyte vähintään tunti ennen kiilteen valmistamista.
Huuhtele ja paloittele raparperin varret (noin 1cm paloiksi). Laita raparperi sekä vesi kattilaan. Kuumenna höyryäväksi.
Pohja
Täyte
Kiille ja koristelu
20 cm vuoka (10 palaa)
yli 7 tuntia
Pohja
150 g
digestive-keksejä
75 g
margariinia
Raparperitäyte
4 dl (200 g)
raparperia paloina
1 rkl
vettä
1,5 dl (120 g)
hillosokeria
- - -
400 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
4 dl
vispikermaa
5
liivatelehteä
2 rkl
sitruunamehua (tai vettä)
100 g
valkosuklaata
Kiille
300 g
mansikoita soseena (3 dl sosetta)
1 dl
mansikkamehua (esim. vahva mehu tiivisteestä)
0,5 dl
sokeria
5
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Myrkyttömiä kukkia, sitruunamelissaa, marenkeja
Ohje
Aloita tekemällä raparperihillo. Voit hyvin valmista sen jo kakun tekoa edeltävänä päivänä.
Tee raparperitäyte vähintään tunti ennen kiilteen valmistamista.
Huuhtele ja paloittele raparperin varret (noin 1cm paloiksi). Laita raparperi sekä vesi kattilaan. Kuumenna höyryäväksi.
Pohja
Täyte
Kiille ja koristelu
20 cm vuoka (10 palaa)
yli 7 tuntia
Pohja
150 g
digestive-keksejä
75 g
margariinia
Raparperitäyte
4 dl (200 g)
raparperia paloina
1 rkl
vettä
1,5 dl (120 g)
hillosokeria
- - -
400 g
tuorejuustoa (maustamaton)
1 dl
sokeria
4 dl
vispikermaa
5
liivatelehteä
2 rkl
sitruunamehua (tai vettä)
100 g
valkosuklaata
Kiille
300 g
mansikoita soseena (3 dl sosetta)
1 dl
mansikkamehua (esim. vahva mehu tiivisteestä)
0,5 dl
sokeria
5
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Myrkyttömiä kukkia, sitruunamelissaa, marenkeja
Ohje
Aloita tekemällä raparperihillo. Voit hyvin valmista sen jo kakun tekoa edeltävänä päivänä.
Tee raparperitäyte vähintään tunti ennen kiilteen valmistamista.
Huuhtele ja paloittele raparperin varret (noin 1cm paloiksi). Laita raparperi sekä vesi kattilaan. Kuumenna höyryäväksi.
Pohja
Täyte
Kiille ja koristelu