Seuraa meitä

Mangorahka

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

5 annosta

10 min


Gluteeniton

Mangorahka on keväinen jälkiruoka, joka maistuu myös välipalana. Ohjeessa on käytetty 100 % mangoa sisältävää sosetta. Voit korvata sen vauvanruoalla (esim. Piltti), mutta tällöin mangon maku ei ole rahkassa niin voimakas.

Ainekset

5 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2,5 dl

mangososetta (à 500 ml,
puoli tölkkiä)

0,5 dl

sokeria

2tl

vaniljasokeria 

2 dl 

vispikermaa

Koristeluun esim. 


Säilykemangoa, 

koristerakeita, makeisia, 

sitruunamelissaa tai minttua

Mangorahka on keväinen jälkiruoka.

Ohje

  1. Sekoita maitorahka, mangosose, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu  keskenään. 
  2. Vaahdota kerma toisessa kulhossa kermavaahdoksi. 
  3. Sekoita kermavaahto muiden ainesten joukkoon kevyesti käännellen.
  4. Jaa mangorahka kulhoihin.



Vinkit


  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta kermaa liian jämäkäksi vaahdoksi - lopeta vaahdottaminen heti, kun kerma näyttää kermavaahdolta. 
  • Koristele mangorahka halutessasi: valuta ja pilko pinnalle säilykemangoa, ripottele koristerakeita, muutama makeinen tai koristele rahka tuoreilla yrteillä.


Katso myös

Seuraa meitä

Mangorahka

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

5 annosta

10 min


Gluteeniton

Mangorahka on keväinen jälkiruoka, joka maistuu myös välipalana. Ohjeessa on käytetty 100 % mangoa sisältävää sosetta. Voit korvata sen vauvanruoalla (esim. Piltti), mutta tällöin mangon maku ei ole rahkassa niin voimakas.

Ainekset

5 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2,5 dl

mangososetta (à 500 ml,
puoli tölkkiä)

0,5 dl

sokeria

2tl

vaniljasokeria 

2 dl 

vispikermaa

Koristeluun esim. 


Säilykemangoa, 

koristerakeita, makeisia, 

sitruunamelissaa tai minttua

Mangorahka on keväinen jälkiruoka.

Ohje

  1. Sekoita maitorahka, mangosose, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu  keskenään. 
  2. Vaahdota kerma toisessa kulhossa kermavaahdoksi. 
  3. Sekoita kermavaahto muiden ainesten joukkoon kevyesti käännellen.
  4. Jaa mangorahka kulhoihin.



Vinkit


  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta kermaa liian jämäkäksi vaahdoksi - lopeta vaahdottaminen heti, kun kerma näyttää kermavaahdolta. 
  • Koristele mangorahka halutessasi: valuta ja pilko pinnalle säilykemangoa, ripottele koristerakeita, muutama makeinen tai koristele rahka tuoreilla yrteillä.


Katso myös

Seuraa meitä

Mangorahka

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

5 annosta

10 min


Gluteeniton

Mangorahka on keväinen jälkiruoka, joka maistuu myös välipalana. Ohjeessa on käytetty 100 % mangoa sisältävää sosetta. Voit korvata sen vauvanruoalla (esim. Piltti), mutta tällöin mangon maku ei ole rahkassa niin voimakas.

Ainekset

5 annosta

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

2,5 dl

mangososetta (à 500 ml,
puoli tölkkiä)

0,5 dl

sokeria

2tl

vaniljasokeria 

2 dl 

vispikermaa

Koristeluun esim. 


Säilykemangoa, 

koristerakeita, makeisia, 

sitruunamelissaa tai minttua

Mangorahka on keväinen jälkiruoka.

Ohje

  1. Sekoita maitorahka, mangosose, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu  keskenään. 
  2. Vaahdota kerma toisessa kulhossa kermavaahdoksi. 
  3. Sekoita kermavaahto muiden ainesten joukkoon kevyesti käännellen.
  4. Jaa mangorahka kulhoihin.



Vinkit


  • Voit käyttää vispikerman sijaan kuohukermaa. Varo vaahdottamasta kermaa liian jämäkäksi vaahdoksi - lopeta vaahdottaminen heti, kun kerma näyttää kermavaahdolta. 
  • Koristele mangorahka halutessasi: valuta ja pilko pinnalle säilykemangoa, ripottele koristerakeita, muutama makeinen tai koristele rahka tuoreilla yrteillä.


Katso myös