12 palaa (ø 22-24 cm kakku)
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Keksipohja
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (esim. maustamaton)
1,5 dl
sokeria
6 dl
vispikermaa
6
liivatelehteä
3 rkl
vettä
Mangokiille
3 prk (à 125 g)
mangososetta (esim. Piltti)
3
liivatelehteä
2 rkl
vettä
Koristeluun esim.
Tuoreita marjoja, hedelmiä, marenkeja ja kermavaahtoa
Keksipohja
Täyte
Mangokiille
Vinkit
Ohje ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
12 palaa (ø 22-24 cm kakku)
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Keksipohja
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (esim. maustamaton)
1,5 dl
sokeria
6 dl
vispikermaa
6
liivatelehteä
3 rkl
vettä
Mangokiille
3 prk (à 125 g)
mangososetta (esim. Piltti)
3
liivatelehteä
2 rkl
vettä
Koristeluun esim.
Tuoreita marjoja, hedelmiä, marenkeja ja kermavaahtoa
Keksipohja
Täyte
Mangokiille
Vinkit
Ohje ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
12 palaa (ø 22-24 cm kakku)
30 min (valmistus)
+ kakun hyytyminen seuraavaan päivään + koristelu
Keksipohja
200 g
digestivekeksejä
75 g
voita (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (esim. maustamaton)
1,5 dl
sokeria
6 dl
vispikermaa
6
liivatelehteä
3 rkl
vettä
Mangokiille
3 prk (à 125 g)
mangososetta (esim. Piltti)
3
liivatelehteä
2 rkl
vettä
Koristeluun esim.
Tuoreita marjoja, hedelmiä, marenkeja ja kermavaahtoa
Keksipohja
Täyte
Mangokiille
Vinkit
Ohje ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo