Seuraa meitä

Makkarakeitto

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 annosta

40 min

Makkarakeitto on helppoa kotiruokaa! Maukas keitto lämmittää vaikka talvipäivänä. 

Ainekset      4:lle

1 litra

vettä

3

porkkanaa

100 g

juuriselleriä

200 g

lanttua (pieni lanttu)

5

perunaa

1,5

lihaliemikuutiota

2

laakerinlehteä

1 pieni

purjo

2 rkl

tomaattisosetta (pyree)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

2 tl

paprikajauhetta

300 g

lenkkimakkaraa

(persiljaa)

Ohje

  1. Laita litra vettä kiehumaan kattilaan.
  2. Kuori ja kuutioi porkkanat, juuriselleri, lanttu ja perunat. Lisää ne kiehuvaan veteen yhdessä lihaliemikuution ja laakerinlehtien kanssa.
  3. Huuhdo ja suikaloi purjo, lisää suikaleet keittoon. Mausta tomaattisoseella, basilikalla ja paprikajauheella. 
  4. Paloittele makkarat. Kuumenna paistinpannu ja ruskista makkaroita hieman. 
  5. Lisää makkaranpalat keittoon, kun juurekset ovat lähes kypsiä (noin 15 minuutin päästä). Anna hautua vielä hetki, kunnes perunat ja juurekset ovat pehmeitä.
  6. Lisää vielä halutessasi persiljaa makkarakeiton päälle.


Katso myös

Seuraa meitä

Makkarakeitto

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 annosta

40 min

Makkarakeitto on helppoa kotiruokaa! Maukas keitto lämmittää vaikka talvipäivänä. 

Ainekset      4:lle

1 litra

vettä

3

porkkanaa

100 g

juuriselleriä

200 g

lanttua (pieni lanttu)

5

perunaa

1,5

lihaliemikuutiota

2

laakerinlehteä

1 pieni

purjo

2 rkl

tomaattisosetta (pyree)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

2 tl

paprikajauhetta

300 g

lenkkimakkaraa

(persiljaa)

Ohje

  1. Laita litra vettä kiehumaan kattilaan.
  2. Kuori ja kuutioi porkkanat, juuriselleri, lanttu ja perunat. Lisää ne kiehuvaan veteen yhdessä lihaliemikuution ja laakerinlehtien kanssa.
  3. Huuhdo ja suikaloi purjo, lisää suikaleet keittoon. Mausta tomaattisoseella, basilikalla ja paprikajauheella. 
  4. Paloittele makkarat. Kuumenna paistinpannu ja ruskista makkaroita hieman. 
  5. Lisää makkaranpalat keittoon, kun juurekset ovat lähes kypsiä (noin 15 minuutin päästä). Anna hautua vielä hetki, kunnes perunat ja juurekset ovat pehmeitä.
  6. Lisää vielä halutessasi persiljaa makkarakeiton päälle.


Katso myös

Seuraa meitä

Makkarakeitto

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 annosta

40 min

Makkarakeitto on helppoa kotiruokaa! Maukas keitto lämmittää vaikka talvipäivänä. 

Ainekset      4:lle

1 litra

vettä

3

porkkanaa

100 g

juuriselleriä

200 g

lanttua (pieni lanttu)

5

perunaa

1,5

lihaliemikuutiota

2

laakerinlehteä

1 pieni

purjo

2 rkl

tomaattisosetta (pyree)

1 tl

basilikaa (kuivattu)

2 tl

paprikajauhetta

300 g

lenkkimakkaraa

(persiljaa)

Ohje

  1. Laita litra vettä kiehumaan kattilaan.
  2. Kuori ja kuutioi porkkanat, juuriselleri, lanttu ja perunat. Lisää ne kiehuvaan veteen yhdessä lihaliemikuution ja laakerinlehtien kanssa.
  3. Huuhdo ja suikaloi purjo, lisää suikaleet keittoon. Mausta tomaattisoseella, basilikalla ja paprikajauheella. 
  4. Paloittele makkarat. Kuumenna paistinpannu ja ruskista makkaroita hieman. 
  5. Lisää makkaranpalat keittoon, kun juurekset ovat lähes kypsiä (noin 15 minuutin päästä). Anna hautua vielä hetki, kunnes perunat ja juurekset ovat pehmeitä.
  6. Lisää vielä halutessasi persiljaa makkarakeiton päälle.


Katso myös