Seuraa meitä

Maidoton riisipuuro (mantelimaitoon)

Rated 4.25 stars out of 5
4.3
(8)

4 annosta

1 tunti


Vegaaninen, maidoton

Riisipuuron voi keittää myös maidottomaan juomaan, kuten mantelimaitoon.

Ainekset

4 annosta

3 dl

vettä

2 dl

puuroriisiä

1 litra

mantelijuomaa (makeuttamaton)

1 rkl

sokeria

0,75 tl

suolaa

Tarjoiluun esimerkiksi:


Kanelia ja sokeria

Maidoton riisipuuro keitetään esimerkiksi mantelimaitoon.

Ohje

  1. Mittaa vesi reilunkokoiseen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää riisi. Sekoita. 
  3. Pienennä lieden tehoa ja anna kiehua pari minuuttia, kunnes suurin osa  vedestä on imeytynyt riisiin. Sekoita välillä.
  4. Lisää mantelijuoma. Kuumenna kiehuvaksi.
  5. Anna riisipuuron kiehua kannen alla noin 45 minuutin ajan. Sekoita välillä hyvin kattilan pohjaa myöten. Pidä lieden teho sellaisena, että puuro juuri ja juuri kiehuu.
  6. Mausta lopuksi sokerilla ja suolalla.



Vinkit 


  • Maidoton riisipuuro ei pala pohjaan yhtä herkästi kuin tavalliseen maitoon keitetty puuro. 
  • Tarjoa puuro esimerkiksi kanelin, sokerin ja manteleiden kanssa.
  • Riisipuuro sakeutuu jäähtyessään. 




Katso myös


Seuraa meitä

Maidoton riisipuuro (mantelimaitoon)

Rated 4.25 stars out of 5
4.3
(8)

4 annosta

1 tunti


Vegaaninen, maidoton

Riisipuuron voi keittää myös maidottomaan juomaan, kuten mantelimaitoon.

Ainekset

4 annosta

3 dl

vettä

2 dl

puuroriisiä

1 litra

mantelijuomaa (makeuttamaton)

1 rkl

sokeria

0,75 tl

suolaa

Tarjoiluun esimerkiksi:


Kanelia ja sokeria

Maidoton riisipuuro keitetään esimerkiksi mantelimaitoon.

Ohje

  1. Mittaa vesi reilunkokoiseen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää riisi. Sekoita. 
  3. Pienennä lieden tehoa ja anna kiehua pari minuuttia, kunnes suurin osa  vedestä on imeytynyt riisiin. Sekoita välillä.
  4. Lisää mantelijuoma. Kuumenna kiehuvaksi.
  5. Anna riisipuuron kiehua kannen alla noin 45 minuutin ajan. Sekoita välillä hyvin kattilan pohjaa myöten. Pidä lieden teho sellaisena, että puuro juuri ja juuri kiehuu.
  6. Mausta lopuksi sokerilla ja suolalla.



Vinkit 


  • Maidoton riisipuuro ei pala pohjaan yhtä herkästi kuin tavalliseen maitoon keitetty puuro. 
  • Tarjoa puuro esimerkiksi kanelin, sokerin ja manteleiden kanssa.
  • Riisipuuro sakeutuu jäähtyessään. 




Katso myös


Seuraa meitä

Maidoton riisipuuro (mantelimaitoon)

Rated 4.25 stars out of 5
4.3
(8)

4 annosta

1 tunti


Vegaaninen, maidoton

Riisipuuron voi keittää myös maidottomaan juomaan, kuten mantelimaitoon.

Ainekset

4 annosta

3 dl

vettä

2 dl

puuroriisiä

1 litra

mantelijuomaa (makeuttamaton)

1 rkl

sokeria

0,75 tl

suolaa

Tarjoiluun esimerkiksi:


Kanelia ja sokeria

Maidoton riisipuuro keitetään esimerkiksi mantelimaitoon.

Ohje

  1. Mittaa vesi reilunkokoiseen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää riisi. Sekoita. 
  3. Pienennä lieden tehoa ja anna kiehua pari minuuttia, kunnes suurin osa  vedestä on imeytynyt riisiin. Sekoita välillä.
  4. Lisää mantelijuoma. Kuumenna kiehuvaksi.
  5. Anna riisipuuron kiehua kannen alla noin 45 minuutin ajan. Sekoita välillä hyvin kattilan pohjaa myöten. Pidä lieden teho sellaisena, että puuro juuri ja juuri kiehuu.
  6. Mausta lopuksi sokerilla ja suolalla.



Vinkit 


  • Maidoton riisipuuro ei pala pohjaan yhtä herkästi kuin tavalliseen maitoon keitetty puuro. 
  • Tarjoa puuro esimerkiksi kanelin, sokerin ja manteleiden kanssa.
  • Riisipuuro sakeutuu jäähtyessään. 




Katso myös