Käytä koristeisiin vain kauneimmat osat.
1. Käytä ohueksi viipaloitua kylmäsavu- tai graavilohta.
2. Valitse parhaat palat koristeiden tekemiseen.
3. Leikkaa pois harmaat tai muuten huonomman näköiset kohdat. Leikkaa lohi haluamasi ruusun koon mukaan noin 4 cm korkeaksi suikaleeksi.
4. Rullaa ruusu niin, että lohen ohut reuna jää ruusun yläosaan: rullaa tyvi napakaksi, mutta yläosa saa jäädä löyhäksi.
Rullaa lohisuikale niin, että ohuin reuna jää ruusun yläosaan.
Vinkit
• Jos teet koristeita esim. voileipäkakkuun, voit valita kauneimmat lohen palat koristeeksi jo kakun täytettä tehdessäsi.
• Säilytä lohiruusut kylmässä ja käytä viimeistään seuraavana päivänä.
Katso myös
Käytä koristeisiin vain kauneimmat osat.
1. Käytä ohueksi viipaloitua kylmäsavu- tai graavilohta.
2. Valitse parhaat palat koristeiden tekemiseen.
3. Leikkaa pois harmaat tai muuten huonomman näköiset kohdat. Leikkaa lohi haluamasi ruusun koon mukaan noin 4 cm korkeaksi suikaleeksi.
4. Rullaa ruusu niin, että lohen ohut reuna jää ruusun yläosaan: rullaa tyvi napakaksi, mutta yläosa saa jäädä löyhäksi.
Rullaa lohisuikale niin, että ohuin reuna jää ruusun yläosaan.
Vinkit
• Jos teet koristeita esim. voileipäkakkuun, voit valita kauneimmat lohen palat koristeeksi jo kakun täytettä tehdessäsi.
• Säilytä lohiruusut kylmässä ja käytä viimeistään seuraavana päivänä.
Katso myös
Käytä koristeisiin vain kauneimmat osat.
1. Käytä ohueksi viipaloitua kylmäsavu- tai graavilohta.
2. Valitse parhaat palat koristeiden tekemiseen.
3. Leikkaa pois harmaat tai muuten huonomman näköiset kohdat. Leikkaa lohi haluamasi ruusun koon mukaan noin 4 cm korkeaksi suikaleeksi.
4. Rullaa ruusu niin, että lohen ohut reuna jää ruusun yläosaan: rullaa tyvi napakaksi, mutta yläosa saa jäädä löyhäksi.
Rullaa lohisuikale niin, että ohuin reuna jää ruusun yläosaan.
Vinkit
• Jos teet koristeita esim. voileipäkakkuun, voit valita kauneimmat lohen palat koristeeksi jo kakun täytettä tehdessäsi.
• Säilytä lohiruusut kylmässä ja käytä viimeistään seuraavana päivänä.
Katso myös