5:lle (n. 18 kpl)
20 min (valmistelut) +
n. 15 min (paistaminen)
Vegaaninen, Gluteeniton
Ainekset
3 dl
punaisia linssejä (kuivattu)
1,5 litraa
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
2 (150 g)
porkkanaa (raasteena)
2 kynttä
valkosipulia
0,5
punainen chilipalko (medium)
0,5 dl
perunajauhoja
2 rkl
tuoretta korianteria tai 2 tl kuivattua (vihreä)
2 tl
sipulijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
jeeraa (juustokumina)
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 tl
soijakastiketta
Paistamiseen
Rypsiöljyä
Ohje
Paistaminen
Vinkit
5:lle (n. 18 kpl)
20 min (valmistelut) +
n. 15 min (paistaminen)
Vegaaninen, Gluteeniton
Ainekset
3 dl
punaisia linssejä (kuivattu)
1,5 litraa
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
2 (150 g)
porkkanaa (raasteena)
2 kynttä
valkosipulia
0,5
punainen chilipalko (medium)
0,5 dl
perunajauhoja
2 rkl
tuoretta korianteria tai 2 tl kuivattua (vihreä)
2 tl
sipulijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
jeeraa (juustokumina)
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 tl
soijakastiketta
Paistamiseen
Rypsiöljyä
Ohje
Paistaminen
Vinkit
5:lle (n. 18 kpl)
20 min (valmistelut) +
n. 15 min (paistaminen)
Vegaaninen, Gluteeniton
Ainekset
3 dl
punaisia linssejä (kuivattu)
1,5 litraa
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
2 (150 g)
porkkanaa (raasteena)
2 kynttä
valkosipulia
0,5
punainen chilipalko (medium)
0,5 dl
perunajauhoja
2 rkl
tuoretta korianteria tai 2 tl kuivattua (vihreä)
2 tl
sipulijauhetta
1 tl
suolaa
1 tl
jeeraa (juustokumina)
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 tl
soijakastiketta
Paistamiseen
Rypsiöljyä
Ohje
Paistaminen
Vinkit