• Katso lihapalaa tarkasti. Lihassyyt näkyvät viivoina lihan pinnalla, esim. kuvassa vaakatasossa.
• Lihassyyt kulkevat usein vinoon ja hieman eri suuntiin lihapalan eri kohdissa. Ota tämä huomioon lihaa leikatessa ja vaihtele leikkuusuuntaa tarvittaessa.
• Leikkaa liha poikkisyin, eli niin, että viivoina näkyvät lihassyyt katkeavat.
• Kun leikatun lihapalan lihassyyt ovat mahdollisimman lyhyitä, tuntuu liha syödessä mureammalta. Tämä on tärkeää pihveissä ja suikaleissa.
• Poikkisyin kannattaa leikata niin punainen liha kuin esim. broilerikin.
• Katso lihapalaa tarkasti. Lihassyyt näkyvät viivoina lihan pinnalla, esim. kuvassa vaakatasossa.
• Lihassyyt kulkevat usein vinoon ja hieman eri suuntiin lihapalan eri kohdissa. Ota tämä huomioon lihaa leikatessa ja vaihtele leikkuusuuntaa tarvittaessa.
• Leikkaa liha poikkisyin, eli niin, että viivoina näkyvät lihassyyt katkeavat.
• Kun leikatun lihapalan lihassyyt ovat mahdollisimman lyhyitä, tuntuu liha syödessä mureammalta. Tämä on tärkeää pihveissä ja suikaleissa.
• Poikkisyin kannattaa leikata niin punainen liha kuin esim. broilerikin.
• Katso lihapalaa tarkasti. Lihassyyt näkyvät viivoina lihan pinnalla, esim. kuvassa vaakatasossa.
• Lihassyyt kulkevat usein vinoon ja hieman eri suuntiin lihapalan eri kohdissa. Ota tämä huomioon lihaa leikatessa ja vaihtele leikkuusuuntaa tarvittaessa.
• Leikkaa liha poikkisyin, eli niin, että viivoina näkyvät lihassyyt katkeavat.
• Kun leikatun lihapalan lihassyyt ovat mahdollisimman lyhyitä, tuntuu liha syödessä mureammalta. Tämä on tärkeää pihveissä ja suikaleissa.
• Poikkisyin kannattaa leikata niin punainen liha kuin esim. broilerikin.