6 annosta
25 min (valmistus) +
35 min (uunissa)
Ainekset
6 annosta
400 g
jauhelihaa (esim. sika-nauta)
1 iso
sipuli
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa (2 prk)
1 rkl
oreganoa (kuivattu)
2 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
- - -
2,5 dl
juuston makuista ruokakermaa
2 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
maitoa (esim. täysmaito)
175 g (4 dl)
juustoraastetta
(esim. emmental)
- - -
200 g
raejuustoa (1 prk)
400 g
kuviopastaa (esim. gnocchi)
Ohje
Vinkit
6 annosta
25 min (valmistus) +
35 min (uunissa)
Ainekset
6 annosta
400 g
jauhelihaa (esim. sika-nauta)
1 iso
sipuli
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa (2 prk)
1 rkl
oreganoa (kuivattu)
2 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
- - -
2,5 dl
juuston makuista ruokakermaa
2 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
maitoa (esim. täysmaito)
175 g (4 dl)
juustoraastetta
(esim. emmental)
- - -
200 g
raejuustoa (1 prk)
400 g
kuviopastaa (esim. gnocchi)
Ohje
Vinkit
6 annosta
25 min (valmistus) +
35 min (uunissa)
Ainekset
6 annosta
400 g
jauhelihaa (esim. sika-nauta)
1 iso
sipuli
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa (2 prk)
1 rkl
oreganoa (kuivattu)
2 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
- - -
2,5 dl
juuston makuista ruokakermaa
2 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
maitoa (esim. täysmaito)
175 g (4 dl)
juustoraastetta
(esim. emmental)
- - -
200 g
raejuustoa (1 prk)
400 g
kuviopastaa (esim. gnocchi)
Ohje
Vinkit