5 annosta
alle
30 minAinekset 5:lle
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauheliha)
1 rkl
rypsiöljyä
2
porkkanaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
- - -
1 litra
vettä
1
lihaliemikuutio
(2
laakerinlehteä)
2 dl (60 g)
piccolo-lasagnelevyjä (tai muuta pastaa)
- - -
400 g
tomaattimurskaa
1 rkl
tomaattisosetta (pyre)
1 tl
sokeria
1 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
0,75 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Tarjoiluun
200 g ranskankermaa (creme fraiche)
p
armesaanijuustoa raasteenaOhje
Vinkit
5 annosta
alle
30 minAinekset 5:lle
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauheliha)
1 rkl
rypsiöljyä
2
porkkanaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
- - -
1 litra
vettä
1
lihaliemikuutio
(2
laakerinlehteä)
2 dl (60 g)
piccolo-lasagnelevyjä (tai muuta pastaa)
- - -
400 g
tomaattimurskaa
1 rkl
tomaattisosetta (pyre)
1 tl
sokeria
1 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
0,75 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Tarjoiluun
200 g ranskankermaa (creme fraiche)
p
armesaanijuustoa raasteenaOhje
Vinkit
5 annosta
alle
30 minAinekset 5:lle
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauheliha)
1 rkl
rypsiöljyä
2
porkkanaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
- - -
1 litra
vettä
1
lihaliemikuutio
(2
laakerinlehteä)
2 dl (60 g)
piccolo-lasagnelevyjä (tai muuta pastaa)
- - -
400 g
tomaattimurskaa
1 rkl
tomaattisosetta (pyre)
1 tl
sokeria
1 tl
oreganoa
1 tl
basilikaa
0,75 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Tarjoiluun
200 g ranskankermaa (creme fraiche)
p
armesaanijuustoa raasteenaOhje
Vinkit