Seuraa meitä

Lakritsijäätelö

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Lakritsijäätelön reseptissä on vain viisi raaka-ainetta! Herkku valmistuu helposti ilman jäätelökonetta ja ilman turhaa sekoittelua!

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

1 dl (130 g)

lakritsikastiketta 

Lakritsijäätelö on omatekoinen jäätelö.

Ohje

  1. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  2. Vaahdota kerma isossa kulhossa sähkövatkaimella kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti.
  3. Pysäytä sähkövatkain. Sekoita vaahdot keskenään esim. yhdellä irrotetulla sähkövatkaimen terällä varovasti sekoitelen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  4. Lisää puolet lakritsikastikkeesta (noin 0,5 dl). Sekoittele se varovasti massan joukkoon.
  5. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa).
  6. Valuta loppu lakritsikastike raidoiksi lakritsijäätelön päälle. Voit sekoitella kastiketta lakritsijäätelön joukkoon varovasti esim. hammastikulla.
  7. Pakasta yön yli.


Vinkki


  • Käytä lakritsijäätelön ohjeeseen karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa. 


Katso myös

Seuraa meitä

Lakritsijäätelö

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Lakritsijäätelön reseptissä on vain viisi raaka-ainetta! Herkku valmistuu helposti ilman jäätelökonetta ja ilman turhaa sekoittelua!

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

1 dl (130 g)

lakritsikastiketta 

Lakritsijäätelö on omatekoinen jäätelö.

Ohje

  1. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  2. Vaahdota kerma isossa kulhossa sähkövatkaimella kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti.
  3. Pysäytä sähkövatkain. Sekoita vaahdot keskenään esim. yhdellä irrotetulla sähkövatkaimen terällä varovasti sekoitelen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  4. Lisää puolet lakritsikastikkeesta (noin 0,5 dl). Sekoittele se varovasti massan joukkoon.
  5. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa).
  6. Valuta loppu lakritsikastike raidoiksi lakritsijäätelön päälle. Voit sekoitella kastiketta lakritsijäätelön joukkoon varovasti esim. hammastikulla.
  7. Pakasta yön yli.


Vinkki


  • Käytä lakritsijäätelön ohjeeseen karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa. 


Katso myös

Seuraa meitä

Lakritsijäätelö

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

8 annosta

15 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Lakritsijäätelön reseptissä on vain viisi raaka-ainetta! Herkku valmistuu helposti ilman jäätelökonetta ja ilman turhaa sekoittelua!

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

1,5 dl (200 g)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

1 dl (130 g)

lakritsikastiketta 

Lakritsijäätelö on omatekoinen jäätelö.

Ohje

  1. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  2. Vaahdota kerma isossa kulhossa sähkövatkaimella kermavaahdoksi. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti.
  3. Pysäytä sähkövatkain. Sekoita vaahdot keskenään esim. yhdellä irrotetulla sähkövatkaimen terällä varovasti sekoitelen. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  4. Lisää puolet lakritsikastikkeesta (noin 0,5 dl). Sekoittele se varovasti massan joukkoon.
  5. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan (noin 2 litraa).
  6. Valuta loppu lakritsikastike raidoiksi lakritsijäätelön päälle. Voit sekoitella kastiketta lakritsijäätelön joukkoon varovasti esim. hammastikulla.
  7. Pakasta yön yli.


Vinkki


  • Käytä lakritsijäätelön ohjeeseen karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa. 


Katso myös