n. 12 palaa
40 min (valmistus)
+ hyytyminen 5 tuntia
+ koristelu
Pohja
150 g
digestive-keksejä
75 g
margariinia (sulatettuna)
Vadelmatäyte
3
liivatelehteä
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
200 g
vadelmia
0,5 dl
sokeria
Lakritsitäyte
3
liivatelehteä
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
lakritsikastiketta (100 g)
2 dl
vispikermaa
0,25 dl
vettä
Koristeluun
Lakritsikastiketta +
Vaniljakreemijauhetta
Pieni uudelleen suljettava muovipussi (esim. minigrip mini)
Pakkaskuivattuja vadelmia (rouhe)
Vadelmia (tuore tai suomalainen pakaste)
Ohje
Vadelmatäyte
Lakritsitäyte
Koristelu (juuri ennen tarjoilua)
Vinkit
n. 12 palaa
40 min (valmistus)
+ hyytyminen 5 tuntia
+ koristelu
Pohja
150 g
digestive-keksejä
75 g
margariinia (sulatettuna)
Vadelmatäyte
3
liivatelehteä
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
200 g
vadelmia
0,5 dl
sokeria
Lakritsitäyte
3
liivatelehteä
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
lakritsikastiketta (100 g)
2 dl
vispikermaa
0,25 dl
vettä
Koristeluun
Lakritsikastiketta +
Vaniljakreemijauhetta
Pieni uudelleen suljettava muovipussi (esim. minigrip mini)
Pakkaskuivattuja vadelmia (rouhe)
Vadelmia (tuore tai suomalainen pakaste)
Ohje
Vadelmatäyte
Lakritsitäyte
Koristelu (juuri ennen tarjoilua)
Vinkit
n. 12 palaa
40 min (valmistus)
+ hyytyminen 5 tuntia
+ koristelu
Pohja
150 g
digestive-keksejä
75 g
margariinia (sulatettuna)
Vadelmatäyte
3
liivatelehteä
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
200 g
vadelmia
0,5 dl
sokeria
Lakritsitäyte
3
liivatelehteä
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
lakritsikastiketta (100 g)
2 dl
vispikermaa
0,25 dl
vettä
Koristeluun
Lakritsikastiketta +
Vaniljakreemijauhetta
Pieni uudelleen suljettava muovipussi (esim. minigrip mini)
Pakkaskuivattuja vadelmia (rouhe)
Vadelmia (tuore tai suomalainen pakaste)
Ohje
Vadelmatäyte
Lakritsitäyte
Koristelu (juuri ennen tarjoilua)
Vinkit