Kuningatarpuuro

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

4 annosta

25 min


Herkullinen kuningatarpuuro maistuu mustikoilta ja vadelmilta. Se keitetään kauraleseistä, joten puuro sisältää runsaasti vatsaa hellivää kuitua.


Ainekset

4 annosta

1 litra

vettä

3 dl 

kauraleseitä

4 dl (200 g)

mustikoita

3 dl (150 g)

vadelmia

0,75 dl

sokeria

0,25 tl

suolaa

Kuningatarpuuro tehdään kauraleseistä ja siihen lisätään vadelmia ja mustikoita.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa.
  2. Lisää kauraleseet, sekoita hyvin. Lisää myös mustikat, vadelmat ja sokeri. 
  3. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuutin ajan - pienennä lieden tehoa, sekoita välillä pohjaa myöten.
  4. Mausta puuro suolalla. 
  5. Sammuta liesi. Anna kuningatarpuuron hautua vielä kannen alla vähintään 5 minuutin ajan.


Kuningatarpuuro

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

4 annosta

25 min


Herkullinen kuningatarpuuro maistuu mustikoilta ja vadelmilta. Se keitetään kauraleseistä, joten puuro sisältää runsaasti vatsaa hellivää kuitua.


Ainekset

4 annosta

1 litra

vettä

3 dl 

kauraleseitä

4 dl (200 g)

mustikoita

3 dl (150 g)

vadelmia

0,75 dl

sokeria

0,25 tl

suolaa

Kuningatarpuuro tehdään kauraleseistä ja siihen lisätään vadelmia ja mustikoita.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa.
  2. Lisää kauraleseet, sekoita hyvin. Lisää myös mustikat, vadelmat ja sokeri. 
  3. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuutin ajan - pienennä lieden tehoa, sekoita välillä pohjaa myöten.
  4. Mausta puuro suolalla. 
  5. Sammuta liesi. Anna kuningatarpuuron hautua vielä kannen alla vähintään 5 minuutin ajan.


Kuningatarpuuro

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

4 annosta

25 min


Herkullinen kuningatarpuuro maistuu mustikoilta ja vadelmilta. Se keitetään kauraleseistä, joten puuro sisältää runsaasti vatsaa hellivää kuitua.


Ainekset

4 annosta

1 litra

vettä

3 dl 

kauraleseitä

4 dl (200 g)

mustikoita

3 dl (150 g)

vadelmia

0,75 dl

sokeria

0,25 tl

suolaa

Kuningatarpuuro tehdään kauraleseistä ja siihen lisätään vadelmia ja mustikoita.

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa.
  2. Lisää kauraleseet, sekoita hyvin. Lisää myös mustikat, vadelmat ja sokeri. 
  3. Anna kiehua kannen alla noin 15 minuutin ajan - pienennä lieden tehoa, sekoita välillä pohjaa myöten.
  4. Mausta puuro suolalla. 
  5. Sammuta liesi. Anna kuningatarpuuron hautua vielä kannen alla vähintään 5 minuutin ajan.