14 palaa
30 min
Ainekset
4
kananmunaa
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
perunajauhoja
0,5 dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
1,5 dl
vadelmahilloa
1 prk (200 g)
kuningatar-rahkaa (maustettu rahka)
2 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
2 dl (100 g)
vadelmia (tuoreita tai suomalaisia)
1 dl (50 g)
mustikoita (tuoreita tai suomalaisia)
- - -
2
liivatelehteä
1 rkl
mehua tai vettä (esim. vadelmamehu)
Ohje
Täyttäminen
Voit käyttää liivatetta jämäköittämään täytettä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Liivate ja mehu kannattaa jättää laittamatta, jos tarjoat kääretortun pian sen valmistuttua (liivate ei ehdi hyydyttää täytettä).
Vinkit
Katso myös
14 palaa
30 min
Ainekset
4
kananmunaa
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
perunajauhoja
0,5 dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
1,5 dl
vadelmahilloa
1 prk (200 g)
kuningatar-rahkaa (maustettu rahka)
2 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
2 dl (100 g)
vadelmia (tuoreita tai suomalaisia)
1 dl (50 g)
mustikoita (tuoreita tai suomalaisia)
- - -
2
liivatelehteä
1 rkl
mehua tai vettä (esim. vadelmamehu)
Ohje
Täyttäminen
Voit käyttää liivatetta jämäköittämään täytettä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Liivate ja mehu kannattaa jättää laittamatta, jos tarjoat kääretortun pian sen valmistuttua (liivate ei ehdi hyydyttää täytettä).
Vinkit
Katso myös
14 palaa
30 min
Ainekset
4
kananmunaa
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
perunajauhoja
0,5 dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
1,5 dl
vadelmahilloa
1 prk (200 g)
kuningatar-rahkaa (maustettu rahka)
2 rkl
sokeria
2 dl
vispikermaa
2 dl (100 g)
vadelmia (tuoreita tai suomalaisia)
1 dl (50 g)
mustikoita (tuoreita tai suomalaisia)
- - -
2
liivatelehteä
1 rkl
mehua tai vettä (esim. vadelmamehu)
Ohje
Täyttäminen
Voit käyttää liivatetta jämäköittämään täytettä. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Liivate ja mehu kannattaa jättää laittamatta, jos tarjoat kääretortun pian sen valmistuttua (liivate ei ehdi hyydyttää täytettä).
Vinkit
Katso myös