ø 24 cm kakku (12 palaa)
20 min (valmistus)
+ hyytyminen yön yli
Pohja
250 g
digestive-keksejä
100 g
voita
vuokaan:
vuokasprayta ja tomusokeria
Täyte
200 g
vadelmatuorejuustoa (tai kuningatar-rahkaa)
400 g (2 prk)
kuningatar-rahkaa (maustettu rahka)
6 dl (3 prk)
vispikermaa
0,5 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl (50 g)
pensasmustikoita
1 dl (50 g)
vadelmia
- - -
6
liivatelehteä
2 rkl
vettä
Koristeluun esim.
Tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita, sitruunamelissaa, syötäviä kukkia
Pohja
Täyte
Vinkit
Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
ø 24 cm kakku (12 palaa)
20 min (valmistus)
+ hyytyminen yön yli
Pohja
250 g
digestive-keksejä
100 g
voita
vuokaan:
vuokasprayta ja tomusokeria
Täyte
200 g
vadelmatuorejuustoa (tai kuningatar-rahkaa)
400 g (2 prk)
kuningatar-rahkaa (maustettu rahka)
6 dl (3 prk)
vispikermaa
0,5 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl (50 g)
pensasmustikoita
1 dl (50 g)
vadelmia
- - -
6
liivatelehteä
2 rkl
vettä
Koristeluun esim.
Tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita, sitruunamelissaa, syötäviä kukkia
Pohja
Täyte
Vinkit
Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
ø 24 cm kakku (12 palaa)
20 min (valmistus)
+ hyytyminen yön yli
Pohja
250 g
digestive-keksejä
100 g
voita
vuokaan:
vuokasprayta ja tomusokeria
Täyte
200 g
vadelmatuorejuustoa (tai kuningatar-rahkaa)
400 g (2 prk)
kuningatar-rahkaa (maustettu rahka)
6 dl (3 prk)
vispikermaa
0,5 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl (50 g)
pensasmustikoita
1 dl (50 g)
vadelmia
- - -
6
liivatelehteä
2 rkl
vettä
Koristeluun esim.
Tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita, sitruunamelissaa, syötäviä kukkia
Pohja
Täyte
Vinkit
Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo