1 paketti tuorehiivaa vastaa kahta pussia kuivahiivaa.
Pataleipään riittää pieni nokare hiivaa, sillä taikinan kohotusaika on pitkä.
Pullataikina
5 dl nestettä: 50 g tuorehiivaa tai 2 pss kuivahiivaa
Sämpylätaikina
5 dl nestettä: 25-50 g tuorehiivaa tai 1-2 pss kuivahiivaa
Pizzataikina
2 dl nestettä: 13 g tuorehiivaa tai 0,5 pss kuivahiivaa
Tuorehiiva murustellaan kädenlämpöiseen nesteeseen.
Tuorehiiva
Kuivahiiva
Kuivahiiva sekoitetaan ensin jauhojen joukkoon.
Sulje avattu kuivahiivapussi esimerkiksi teipillä.
Katso myös
1 paketti tuorehiivaa vastaa kahta pussia kuivahiivaa.
Pataleipään riittää pieni nokare hiivaa, sillä taikinan kohotusaika on pitkä.
Pullataikina
5 dl nestettä: 50 g tuorehiivaa tai 2 pss kuivahiivaa
Sämpylätaikina
5 dl nestettä: 25-50 g tuorehiivaa tai 1-2 pss kuivahiivaa
Pizzataikina
2 dl nestettä: 13 g tuorehiivaa tai 0,5 pss kuivahiivaa
Tuorehiiva murustellaan kädenlämpöiseen nesteeseen.
Tuorehiiva
Kuivahiiva
Kuivahiiva sekoitetaan ensin jauhojen joukkoon.
Sulje avattu kuivahiivapussi esimerkiksi teipillä.
Katso myös
1 paketti tuorehiivaa vastaa kahta pussia kuivahiivaa.
Pataleipään riittää pieni nokare hiivaa, sillä taikinan kohotusaika on pitkä.
Pullataikina
5 dl nestettä: 50 g tuorehiivaa tai 2 pss kuivahiivaa
Sämpylätaikina
5 dl nestettä: 25-50 g tuorehiivaa tai 1-2 pss kuivahiivaa
Pizzataikina
2 dl nestettä: 13 g tuorehiivaa tai 0,5 pss kuivahiivaa
Tuorehiiva murustellaan kädenlämpöiseen nesteeseen.
Tuorehiiva
Kuivahiiva
Kuivahiiva sekoitetaan ensin jauhojen joukkoon.
Sulje avattu kuivahiivapussi esimerkiksi teipillä.
Katso myös