Kinder-juustokakku

Rated 4.653846153846154 stars out of 5
4.7
(26)

ø 20 cm kakku (n. 12 palaa)

Yli 2 tuntia 

+ Hyytyminen seuraavaan päivään 

+ Koristelu


Kinder-juustokakku on makeanystävän unelma!

Pohja

250 g

suklaatäytekeksejä (esim. Domino)

75 g

voita

Maitosuklaatäyte

200 g 

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5 dl 

sokeria

3 dl 

vispikermaa

150 g

maitosuklaata

3

liivatelehteä

2 rkl

vettä

Valkosuklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5 dl

sokeria

3 dl

vispikermaa

150 g

valkosuklaata

3

liivatelehteä

2 rkl

vettä

Maitosuklaaganache (pinnalle)

1 dl

kuohukermaa

150 g

maitosuklaata

Koristeluun: 


Kinder bueno -patukoita, Kinder- ja suklaamunia

Kinder-juustokakku on makeanystävän unelmien kakku.

Pohja

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin (ohje on mitoitettu halkaisijaltaan noin 20 cm vuokaan). 
  2. Murskaa täytekeksit esim. tehosekoittimessa leikkuuterällä tai sauvasekoittimen teholeikkurilla
  3. Sulata voi. Yhdistä voi ja keksinmurut. Painele seos vuoan pohjalle tasaisesti.



Maitosuklaatäyte


  1. Laita liivatteet (3 kpl) likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  3. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään reilunkokoisessa kulhossa. 
  4. Lisää kerma ja vaahdota täyte sähkövatkaimella löysähköksi vaahdoksi. 
  5. Kuumenna vesi (2 rkl). Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sekoita liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana suklaatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin. 
  6. Lisää suklaa ja sekoita.
  7. Kaada maitosuklaatäyte vuokaan. Pyri saamaan tasainen pinta, jotta voit levittää myös pinnalle tulevan valkosuklaatäytteen tasaisesti.
  8. Anna hyytyä hyvin jääkaapissa, noin kaksi tuntia.



Valkosuklaatäyte


  1. Laita liivatteet (3 kpl) likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  3. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään.
  4. Lisää kerma ja vaahdota täyte löysähköksi vaahdoksi. 
  5. Kuumenna vesi (2 rkl). Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen vesi pois.  Sekoita liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana valkosuklaatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin. 
  6. Lisää valkosuklaa ja sekoita.
  7. Kaada valkosuklaatäyte hyytyneen maitosuklaatäytteen päälle. Tasoita pinta.
  8. Anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.



Koristelu


  1. Valmista maitosuklaaganache: Paloittele maitosuklaa odottamaan. 
  2. Kuumenna kerma lähes kiehumispisteeseen niin, että kerma alkaa höyryämään, mutta ei kiehu. Nosta kattila pois liedeltä.
  3. Laita suklaapalat kerman joukkoon ja sekoittele hiljalleen. Seoksesta tulee suklaakastikkeen tapaista.
  4. Anna suklaaganachen jäähtyä hieman ennen kuorruttamista niin, että se valuu kauniisti kylmän kakun reunoille.
  5. Kuorruta kakku: Nostele ganachea lusikalla ensin kylmän kakun yläreunalle niin, että saat reunalle suklaavalumia. Levitä ganache sen jälkeen kakun päälle.
  6. Koristele kinder-juustokakku makeisilla.




Vinkit


  • Halutessasi voit laittaa vuokasprayta irtopohjavuoan reunoille ja jauhottaa tomusokerilla - näin saat siistit reunat ja kakku irtoaa helposti vuoasta. 
  • Voit jättää pinnalle tulevan maitosuklaaganachen laittamatta ja koristella kakun vain makeisilla. Näin saat hieman vähemmän makean kinderkakun.




Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo


Kinder-juustokakku

Rated 4.653846153846154 stars out of 5
4.7
(26)

ø 20 cm kakku (n. 12 palaa)

Yli 2 tuntia 

+ Hyytyminen seuraavaan päivään 

+ Koristelu


Kinder-juustokakku on makeanystävän unelma!

Pohja

250 g

suklaatäytekeksejä (esim. Domino)

75 g

voita

Maitosuklaatäyte

200 g 

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5 dl 

sokeria

3 dl 

vispikermaa

150 g

maitosuklaata

3

liivatelehteä

2 rkl

vettä

Valkosuklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5 dl

sokeria

3 dl

vispikermaa

150 g

valkosuklaata

3

liivatelehteä

2 rkl

vettä

Maitosuklaaganache (pinnalle)

1 dl

kuohukermaa

150 g

maitosuklaata

Koristeluun: 


Kinder bueno -patukoita, Kinder- ja suklaamunia

Kinder-juustokakku on makeanystävän unelmien kakku.

Pohja

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin (ohje on mitoitettu halkaisijaltaan noin 20 cm vuokaan). 
  2. Murskaa täytekeksit esim. tehosekoittimessa leikkuuterällä tai sauvasekoittimen teholeikkurilla
  3. Sulata voi. Yhdistä voi ja keksinmurut. Painele seos vuoan pohjalle tasaisesti.



Maitosuklaatäyte


  1. Laita liivatteet (3 kpl) likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  3. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään reilunkokoisessa kulhossa. 
  4. Lisää kerma ja vaahdota täyte sähkövatkaimella löysähköksi vaahdoksi. 
  5. Kuumenna vesi (2 rkl). Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sekoita liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana suklaatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin. 
  6. Lisää suklaa ja sekoita.
  7. Kaada maitosuklaatäyte vuokaan. Pyri saamaan tasainen pinta, jotta voit levittää myös pinnalle tulevan valkosuklaatäytteen tasaisesti.
  8. Anna hyytyä hyvin jääkaapissa, noin kaksi tuntia.



Valkosuklaatäyte


  1. Laita liivatteet (3 kpl) likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  3. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään.
  4. Lisää kerma ja vaahdota täyte löysähköksi vaahdoksi. 
  5. Kuumenna vesi (2 rkl). Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen vesi pois.  Sekoita liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana valkosuklaatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin. 
  6. Lisää valkosuklaa ja sekoita.
  7. Kaada valkosuklaatäyte hyytyneen maitosuklaatäytteen päälle. Tasoita pinta.
  8. Anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.



Koristelu


  1. Valmista maitosuklaaganache: Paloittele maitosuklaa odottamaan. 
  2. Kuumenna kerma lähes kiehumispisteeseen niin, että kerma alkaa höyryämään, mutta ei kiehu. Nosta kattila pois liedeltä.
  3. Laita suklaapalat kerman joukkoon ja sekoittele hiljalleen. Seoksesta tulee suklaakastikkeen tapaista.
  4. Anna suklaaganachen jäähtyä hieman ennen kuorruttamista niin, että se valuu kauniisti kylmän kakun reunoille.
  5. Kuorruta kakku: Nostele ganachea lusikalla ensin kylmän kakun yläreunalle niin, että saat reunalle suklaavalumia. Levitä ganache sen jälkeen kakun päälle.
  6. Koristele kinder-juustokakku makeisilla.




Vinkit


  • Halutessasi voit laittaa vuokasprayta irtopohjavuoan reunoille ja jauhottaa tomusokerilla - näin saat siistit reunat ja kakku irtoaa helposti vuoasta. 
  • Voit jättää pinnalle tulevan maitosuklaaganachen laittamatta ja koristella kakun vain makeisilla. Näin saat hieman vähemmän makean kinderkakun.




Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo


Kinder-juustokakku

Rated 4.653846153846154 stars out of 5
4.7
(26)

ø 20 cm kakku (n. 12 palaa)

Yli 2 tuntia 

+ Hyytyminen seuraavaan päivään 

+ Koristelu


Kinder-juustokakku on makeanystävän unelma!

Pohja

250 g

suklaatäytekeksejä (esim. Domino)

75 g

voita

Maitosuklaatäyte

200 g 

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5 dl 

sokeria

3 dl 

vispikermaa

150 g

maitosuklaata

3

liivatelehteä

2 rkl

vettä

Valkosuklaatäyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

0,5 dl

sokeria

3 dl

vispikermaa

150 g

valkosuklaata

3

liivatelehteä

2 rkl

vettä

Maitosuklaaganache (pinnalle)

1 dl

kuohukermaa

150 g

maitosuklaata

Koristeluun: 


Kinder bueno -patukoita, Kinder- ja suklaamunia

Kinder-juustokakku on makeanystävän unelmien kakku.

Pohja

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin (ohje on mitoitettu halkaisijaltaan noin 20 cm vuokaan). 
  2. Murskaa täytekeksit esim. tehosekoittimessa leikkuuterällä tai sauvasekoittimen teholeikkurilla
  3. Sulata voi. Yhdistä voi ja keksinmurut. Painele seos vuoan pohjalle tasaisesti.



Maitosuklaatäyte


  1. Laita liivatteet (3 kpl) likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  3. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään reilunkokoisessa kulhossa. 
  4. Lisää kerma ja vaahdota täyte sähkövatkaimella löysähköksi vaahdoksi. 
  5. Kuumenna vesi (2 rkl). Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Sekoita liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana suklaatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin. 
  6. Lisää suklaa ja sekoita.
  7. Kaada maitosuklaatäyte vuokaan. Pyri saamaan tasainen pinta, jotta voit levittää myös pinnalle tulevan valkosuklaatäytteen tasaisesti.
  8. Anna hyytyä hyvin jääkaapissa, noin kaksi tuntia.



Valkosuklaatäyte


  1. Laita liivatteet (3 kpl) likoamaan reiluun määrään kylmää vettä.
  2. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa.
  3. Sekoita tuorejuusto ja sokeri keskenään.
  4. Lisää kerma ja vaahdota täyte löysähköksi vaahdoksi. 
  5. Kuumenna vesi (2 rkl). Purista liotetuista liivatteista ylimääräinen vesi pois.  Sekoita liivatteet kuumaan veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana valkosuklaatäytteen joukkoon. Sekoita hyvin. 
  6. Lisää valkosuklaa ja sekoita.
  7. Kaada valkosuklaatäyte hyytyneen maitosuklaatäytteen päälle. Tasoita pinta.
  8. Anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.



Koristelu


  1. Valmista maitosuklaaganache: Paloittele maitosuklaa odottamaan. 
  2. Kuumenna kerma lähes kiehumispisteeseen niin, että kerma alkaa höyryämään, mutta ei kiehu. Nosta kattila pois liedeltä.
  3. Laita suklaapalat kerman joukkoon ja sekoittele hiljalleen. Seoksesta tulee suklaakastikkeen tapaista.
  4. Anna suklaaganachen jäähtyä hieman ennen kuorruttamista niin, että se valuu kauniisti kylmän kakun reunoille.
  5. Kuorruta kakku: Nostele ganachea lusikalla ensin kylmän kakun yläreunalle niin, että saat reunalle suklaavalumia. Levitä ganache sen jälkeen kakun päälle.
  6. Koristele kinder-juustokakku makeisilla.




Vinkit


  • Halutessasi voit laittaa vuokasprayta irtopohjavuoan reunoille ja jauhottaa tomusokerilla - näin saat siistit reunat ja kakku irtoaa helposti vuoasta. 
  • Voit jättää pinnalle tulevan maitosuklaaganachen laittamatta ja koristella kakun vain makeisilla. Näin saat hieman vähemmän makean kinderkakun.




Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo