12 palaa
20 min (valmistelut) +
20 min (uunissa)
+ jäähtyminen ja koristelu
Pohja
200 g
digestive-keksejä
100 g
voita tai margariinia
(Vuoan voiteluun: voita tai margariinia)
Täyte
5
keltuaista
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa (makeutettu)
1 rkl
sokeria
5
limeä (1,25 dl limemehua)
Koristelu
1
lime
2 dl
vispikermaa vaahtona
1 rkl
sokeria (kermavaahtoon)
TAI
Kermavaahdon sijaan voit tehdä pinnalle sveitsiläisen marengin (kuvassa):
4 valkuaista
2,5 dl sokeria
Pohja
Täyte
Koristelu
Vinkit
12 palaa
20 min (valmistelut) +
20 min (uunissa)
+ jäähtyminen ja koristelu
Pohja
200 g
digestive-keksejä
100 g
voita tai margariinia
(Vuoan voiteluun: voita tai margariinia)
Täyte
5
keltuaista
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa (makeutettu)
1 rkl
sokeria
5
limeä (1,25 dl limemehua)
Koristelu
1
lime
2 dl
vispikermaa vaahtona
1 rkl
sokeria (kermavaahtoon)
TAI
Kermavaahdon sijaan voit tehdä pinnalle sveitsiläisen marengin (kuvassa):
4 valkuaista
2,5 dl sokeria
Pohja
Täyte
Koristelu
Vinkit
12 palaa
20 min (valmistelut) +
20 min (uunissa)
+ jäähtyminen ja koristelu
Pohja
200 g
digestive-keksejä
100 g
voita tai margariinia
(Vuoan voiteluun: voita tai margariinia)
Täyte
5
keltuaista
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa (makeutettu)
1 rkl
sokeria
5
limeä (1,25 dl limemehua)
Koristelu
1
lime
2 dl
vispikermaa vaahtona
1 rkl
sokeria (kermavaahtoon)
TAI
Kermavaahdon sijaan voit tehdä pinnalle sveitsiläisen marengin (kuvassa):
4 valkuaista
2,5 dl sokeria
Pohja
Täyte
Koristelu
Vinkit