4 annosta
15 min (valmistelut) +
10 min (kypsyminen)
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
600 g
kesäkurpitsaa
1
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
- - -
3 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
tai kasvisliemikuutio0,5 tl
timjamia
0,5 tl
oreganoa (kuivattu)
0,3 tl
mustapippuria (rouhittu tai jauhettu)
1 prk (380 / 230 g)
valkoisia papuja suolaliemessä (säilyke)
1 dl
kuohukermaa tai ruokakermaa
1 rkl
sitruunamehua
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 min (valmistelut) +
10 min (kypsyminen)
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
600 g
kesäkurpitsaa
1
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
- - -
3 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
tai kasvisliemikuutio0,5 tl
timjamia
0,5 tl
oreganoa (kuivattu)
0,3 tl
mustapippuria (rouhittu tai jauhettu)
1 prk (380 / 230 g)
valkoisia papuja suolaliemessä (säilyke)
1 dl
kuohukermaa tai ruokakermaa
1 rkl
sitruunamehua
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 min (valmistelut) +
10 min (kypsyminen)
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
600 g
kesäkurpitsaa
1
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
- - -
3 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
tai kasvisliemikuutio0,5 tl
timjamia
0,5 tl
oreganoa (kuivattu)
0,3 tl
mustapippuria (rouhittu tai jauhettu)
1 prk (380 / 230 g)
valkoisia papuja suolaliemessä (säilyke)
1 dl
kuohukermaa tai ruokakermaa
1 rkl
sitruunamehua
Ohje
Vinkit