4 annosta
25 min (valmistelut) +
45 min (paistaminen)
Ainekset
800 g
kesäkurpitsaa (2-3 kpl)
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauheliha)
1 iso
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
0,5
chilipalko (medium) tai ripaus chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
- - -
1
lihaliemikuutio
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 tl
oreganoa (kuivattu)
2 rkl
ketsuppia
1 prk (180-200 g)
ranskankermaa tai tuorejuustoa
- - -
5 dl (200 g)
juustoraastetta
Ohje
4 annosta
25 min (valmistelut) +
45 min (paistaminen)
Ainekset
800 g
kesäkurpitsaa (2-3 kpl)
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauheliha)
1 iso
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
0,5
chilipalko (medium) tai ripaus chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
- - -
1
lihaliemikuutio
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 tl
oreganoa (kuivattu)
2 rkl
ketsuppia
1 prk (180-200 g)
ranskankermaa tai tuorejuustoa
- - -
5 dl (200 g)
juustoraastetta
Ohje
4 annosta
25 min (valmistelut) +
45 min (paistaminen)
Ainekset
800 g
kesäkurpitsaa (2-3 kpl)
400 g
jauhelihaa (esim. naudan paistijauheliha)
1 iso
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
0,5
chilipalko (medium) tai ripaus chiliä
1 rkl
rypsiöljyä
- - -
1
lihaliemikuutio
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 tl
oreganoa (kuivattu)
2 rkl
ketsuppia
1 prk (180-200 g)
ranskankermaa tai tuorejuustoa
- - -
5 dl (200 g)
juustoraastetta
Ohje