Kermaviili leivonnassa

Kermaviili mehevöittää taikinoita ja täytteitä sekä antaa makua leivonnaisiin! 
Sitä voi käyttää leivontaan, vaikka parasta ennen -päiväys olisikin jo mennyt. Katso kolme suolaista ja kolme makeaa reseptiä, joihin voi mainiosti kätkeä muutaman päivän vanhankin kermaviilin.

Marjapiirakka kermaviilitäytteellä hurmaa vuosikymmenestä toiseen!

Marjapiirakka


Marjapiirakka kermaviilitäytteellä on kestosuosikkeja! Marjat voit valita sen mukaan, mitä pakastimesta löytyy.


Tiesitkö, että saadaksesi vieläkin mehevämmän piirakan, voit mainiosti käyttää mamman marjapiirakkaan tuplamäärän kermaviiliä. Lisää myös sokerin ja kananmunien määrää samassa suhteessa, jotta täyte hyytyy.


Juustoleipäset valmistetaan teeleipien tapaan.

Juustoleipäset


Teeleivät ovat tuttu klassikko jo kotitaloustunneilta. Nämä teeleipien kaltaiset mehevät leipäset valmistuvat nopeasti, sillä ne kohotetaan leivinjauheella. Juusto ja kermaviili tekevät leivistä erityisen meheviä. Juustoleipäset ovat kuitenkin parhaimmillaan leivontapäivänä. 

Tämä kermaviilitäytteinen tonnikalapiirakka ei vaadi hankalia työvaiheita.

Suolainen piirakka


Kermaviili sopii suolaisen piirakan täytteeksi ruokakerman tai ranskankerman sijaan, kuten tässä helpossa tonnikalapiirakassa


Piirakka valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään ja pärjäätkin sekä taikinan että täytteen sekoittamisessa esimerkiksi isolla lusikalla. Pohjaan tulee rahkaa, mutta voit halutessasi korvata sen purkillisella kermaviiliä. 

Clafoutis on pehmeä uunivanukas.

Clafoutis


Kermaviilipohjainen uunivanukas, clafoutis, paistetaan pehmeäksi miedossa lämmössä. Perinteisesti se tehdään kirsikoista, mutta voit mainiosti käyttää niitä hedelmiä tai marjoja, joita keittiöstä löytyy. Haaleaksi jäähtynyt clafoutis on herkullinen jälkiruoka tai välipala.

Kinkkumuffinit maustetaan pizzamausteella.

Kinkkumuffinit


Suolaiset muffinit sopivat mainiosti niin kahvipöytään kuin iltapalallekin. Ne valmistuvat ilman hankalia työvaiheita. 


Kinkun sijaan voit kätkeä muffinsseihin esimerkiksi meetvurstia. Valitsemalla voimakkaan makuisen juuston, saat muffineihin lisää luonnetta. 

Sekoitettava kahvikakku saa mehevyyttä kermaviilistä.

Sekoitettava kahvikakku


Silloin tällöin keittiössä on mukava viettää enemmänkin aikaa, mutta välillä leivonnassa viehättää helppous! Sekoitettava kakkutaikina sopii niihin hetkiin, kun haluat päästä vähällä vaivalla, sillä se on todella helppo valmistaa. 


Halutessasi voit maustaa kermaviilikakun taikinaa reilummin kuin ohjeessa - talviseen kakkuun voit kokeilla lisätä esimerkiksi piparkakkumaustetta. 



Kermaviili leivonnassa

Kermaviili mehevöittää taikinoita ja täytteitä sekä antaa makua leivonnaisiin! 
Sitä voi käyttää leivontaan, vaikka parasta ennen -päiväys olisikin jo mennyt. Katso kolme suolaista ja kolme makeaa reseptiä, joihin voi mainiosti kätkeä muutaman päivän vanhankin kermaviilin.

Marjapiirakka kermaviilitäytteellä hurmaa vuosikymmenestä toiseen!

Marjapiirakka


Marjapiirakka kermaviilitäytteellä on kestosuosikkeja! Marjat voit valita sen mukaan, mitä pakastimesta löytyy.


Tiesitkö, että saadaksesi vieläkin mehevämmän piirakan, voit mainiosti käyttää mamman marjapiirakkaan tuplamäärän kermaviiliä. Lisää myös sokerin ja kananmunien määrää samassa suhteessa, jotta täyte hyytyy.


Juustoleipäset valmistetaan teeleipien tapaan.

Juustoleipäset


Teeleivät ovat tuttu klassikko jo kotitaloustunneilta. Nämä teeleipien kaltaiset mehevät leipäset valmistuvat nopeasti, sillä ne kohotetaan leivinjauheella. Juusto ja kermaviili tekevät leivistä erityisen meheviä. Juustoleipäset ovat kuitenkin parhaimmillaan leivontapäivänä. 

Tämä kermaviilitäytteinen tonnikalapiirakka ei vaadi hankalia työvaiheita.

Suolainen piirakka


Kermaviili sopii suolaisen piirakan täytteeksi ruokakerman tai ranskankerman sijaan, kuten tässä helpossa tonnikalapiirakassa


Piirakka valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään ja pärjäätkin sekä taikinan että täytteen sekoittamisessa esimerkiksi isolla lusikalla. Pohjaan tulee rahkaa, mutta voit halutessasi korvata sen purkillisella kermaviiliä. 

Clafoutis on pehmeä uunivanukas.

Clafoutis


Kermaviilipohjainen uunivanukas, clafoutis, paistetaan pehmeäksi miedossa lämmössä. Perinteisesti se tehdään kirsikoista, mutta voit mainiosti käyttää niitä hedelmiä tai marjoja, joita keittiöstä löytyy. Haaleaksi jäähtynyt clafoutis on herkullinen jälkiruoka tai välipala.

Kinkkumuffinit maustetaan pizzamausteella.

Kinkkumuffinit


Suolaiset muffinit sopivat mainiosti niin kahvipöytään kuin iltapalallekin. Ne valmistuvat ilman hankalia työvaiheita. 


Kinkun sijaan voit kätkeä muffinsseihin esimerkiksi meetvurstia. Valitsemalla voimakkaan makuisen juuston, saat muffineihin lisää luonnetta. 

Sekoitettava kahvikakku saa mehevyyttä kermaviilistä.

Sekoitettava kahvikakku


Silloin tällöin keittiössä on mukava viettää enemmänkin aikaa, mutta välillä leivonnassa viehättää helppous! Sekoitettava kakkutaikina sopii niihin hetkiin, kun haluat päästä vähällä vaivalla, sillä se on todella helppo valmistaa. 


Halutessasi voit maustaa kermaviilikakun taikinaa reilummin kuin ohjeessa - talviseen kakkuun voit kokeilla lisätä esimerkiksi piparkakkumaustetta. 



Kermaviili leivonnassa

Kermaviili mehevöittää taikinoita ja täytteitä sekä antaa makua leivonnaisiin! 
Sitä voi käyttää leivontaan, vaikka parasta ennen -päiväys olisikin jo mennyt. Katso kolme suolaista ja kolme makeaa reseptiä, joihin voi mainiosti kätkeä muutaman päivän vanhankin kermaviilin.

Marjapiirakka kermaviilitäytteellä hurmaa vuosikymmenestä toiseen!

Marjapiirakka


Marjapiirakka kermaviilitäytteellä on kestosuosikkeja! Marjat voit valita sen mukaan, mitä pakastimesta löytyy.


Tiesitkö, että saadaksesi vieläkin mehevämmän piirakan, voit mainiosti käyttää mamman marjapiirakkaan tuplamäärän kermaviiliä. Lisää myös sokerin ja kananmunien määrää samassa suhteessa, jotta täyte hyytyy.


Juustoleipäset valmistetaan teeleipien tapaan.

Juustoleipäset


Teeleivät ovat tuttu klassikko jo kotitaloustunneilta. Nämä teeleipien kaltaiset mehevät leipäset valmistuvat nopeasti, sillä ne kohotetaan leivinjauheella. Juusto ja kermaviili tekevät leivistä erityisen meheviä. Juustoleipäset ovat kuitenkin parhaimmillaan leivontapäivänä. 

Tämä kermaviilitäytteinen tonnikalapiirakka ei vaadi hankalia työvaiheita.

Suolainen piirakka


Kermaviili sopii suolaisen piirakan täytteeksi ruokakerman tai ranskankerman sijaan, kuten tässä helpossa tonnikalapiirakassa


Piirakka valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään ja pärjäätkin sekä taikinan että täytteen sekoittamisessa esimerkiksi isolla lusikalla. Pohjaan tulee rahkaa, mutta voit halutessasi korvata sen purkillisella kermaviiliä. 

Clafoutis on pehmeä uunivanukas.

Clafoutis


Kermaviilipohjainen uunivanukas, clafoutis, paistetaan pehmeäksi miedossa lämmössä. Perinteisesti se tehdään kirsikoista, mutta voit mainiosti käyttää niitä hedelmiä tai marjoja, joita keittiöstä löytyy. Haaleaksi jäähtynyt clafoutis on herkullinen jälkiruoka tai välipala.

Kinkkumuffinit maustetaan pizzamausteella.

Kinkkumuffinit


Suolaiset muffinit sopivat mainiosti niin kahvipöytään kuin iltapalallekin. Ne valmistuvat ilman hankalia työvaiheita. 


Kinkun sijaan voit kätkeä muffinsseihin esimerkiksi meetvurstia. Valitsemalla voimakkaan makuisen juuston, saat muffineihin lisää luonnetta. 

Sekoitettava kahvikakku saa mehevyyttä kermaviilistä.

Sekoitettava kahvikakku


Silloin tällöin keittiössä on mukava viettää enemmänkin aikaa, mutta välillä leivonnassa viehättää helppous! Sekoitettava kakkutaikina sopii niihin hetkiin, kun haluat päästä vähällä vaivalla, sillä se on todella helppo valmistaa. 


Halutessasi voit maustaa kermaviilikakun taikinaa reilummin kuin ohjeessa - talviseen kakkuun voit kokeilla lisätä esimerkiksi piparkakkumaustetta.