Marjapiirakka
Marjapiirakka kermaviilitäytteellä on kestosuosikkeja! Marjat voit valita sen mukaan, mitä pakastimesta löytyy.
mainiosti käyttää mamman marjapiirakkaan tuplamäärän kermaviiliä. Lisää myös sokerin ja kananmunien määrää samassa suhteessa, jotta täyte hyytyy.
Tiesitkö, että saadaksesi vieläkin mehevämmän piirakan, voitJuustoleipäset
Teeleivät ovat tuttu klassikko jo kotitaloustunneilta. Nämä teeleipien kaltaiset mehevät leipäset valmistuvat nopeasti, sillä ne kohotetaan leivinjauheella. Juusto ja kermaviili tekevät leivistä erityisen meheviä. Juustoleipäset ovat kuitenkin parhaimmillaan leivontapäivänä.
Suolainen piirakka
Kermaviili sopii suolaisen piirakan täytteeksi ruokakerman tai ranskankerman sijaan, kuten tässä helpossa tonnikalapiirakassa.
Piirakka valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään ja pärjäätkin sekä taikinan että täytteen sekoittamisessa esimerkiksi isolla lusikalla. Pohjaan tulee rahkaa, mutta voit halutessasi korvata sen purkillisella kermaviiliä.
Clafoutis
Kermaviilipohjainen uunivanukas, clafoutis, paistetaan pehmeäksi miedossa lämmössä. Perinteisesti se tehdään kirsikoista, mutta voit mainiosti käyttää niitä hedelmiä tai marjoja, joita keittiöstä löytyy. Haaleaksi jäähtynyt clafoutis on herkullinen jälkiruoka tai välipala.
Kinkkumuffinit
Suolaiset muffinit sopivat mainiosti niin kahvipöytään kuin iltapalallekin. Ne valmistuvat ilman hankalia työvaiheita.
Kinkun sijaan voit kätkeä muffinsseihin esimerkiksi meetvurstia. Valitsemalla voimakkaan makuisen juuston, saat muffineihin lisää luonnetta.
Sekoitettava kahvikakku
Silloin tällöin keittiössä on mukava viettää enemmänkin aikaa, mutta välillä leivonnassa viehättää helppous! Sekoitettava kakkutaikina sopii niihin hetkiin, kun haluat päästä vähällä vaivalla, sillä se on todella helppo valmistaa.
Halutessasi voit maustaa kermaviilikakun taikinaa reilummin kuin ohjeessa - talviseen kakkuun voit kokeilla lisätä esimerkiksi piparkakkumaustetta.
Marjapiirakka
Marjapiirakka kermaviilitäytteellä on kestosuosikkeja! Marjat voit valita sen mukaan, mitä pakastimesta löytyy.
mainiosti käyttää mamman marjapiirakkaan tuplamäärän kermaviiliä. Lisää myös sokerin ja kananmunien määrää samassa suhteessa, jotta täyte hyytyy.
Tiesitkö, että saadaksesi vieläkin mehevämmän piirakan, voitJuustoleipäset
Teeleivät ovat tuttu klassikko jo kotitaloustunneilta. Nämä teeleipien kaltaiset mehevät leipäset valmistuvat nopeasti, sillä ne kohotetaan leivinjauheella. Juusto ja kermaviili tekevät leivistä erityisen meheviä. Juustoleipäset ovat kuitenkin parhaimmillaan leivontapäivänä.
Suolainen piirakka
Kermaviili sopii suolaisen piirakan täytteeksi ruokakerman tai ranskankerman sijaan, kuten tässä helpossa tonnikalapiirakassa.
Piirakka valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään ja pärjäätkin sekä taikinan että täytteen sekoittamisessa esimerkiksi isolla lusikalla. Pohjaan tulee rahkaa, mutta voit halutessasi korvata sen purkillisella kermaviiliä.
Clafoutis
Kermaviilipohjainen uunivanukas, clafoutis, paistetaan pehmeäksi miedossa lämmössä. Perinteisesti se tehdään kirsikoista, mutta voit mainiosti käyttää niitä hedelmiä tai marjoja, joita keittiöstä löytyy. Haaleaksi jäähtynyt clafoutis on herkullinen jälkiruoka tai välipala.
Kinkkumuffinit
Suolaiset muffinit sopivat mainiosti niin kahvipöytään kuin iltapalallekin. Ne valmistuvat ilman hankalia työvaiheita.
Kinkun sijaan voit kätkeä muffinsseihin esimerkiksi meetvurstia. Valitsemalla voimakkaan makuisen juuston, saat muffineihin lisää luonnetta.
Sekoitettava kahvikakku
Silloin tällöin keittiössä on mukava viettää enemmänkin aikaa, mutta välillä leivonnassa viehättää helppous! Sekoitettava kakkutaikina sopii niihin hetkiin, kun haluat päästä vähällä vaivalla, sillä se on todella helppo valmistaa.
Halutessasi voit maustaa kermaviilikakun taikinaa reilummin kuin ohjeessa - talviseen kakkuun voit kokeilla lisätä esimerkiksi piparkakkumaustetta.
Marjapiirakka
Marjapiirakka kermaviilitäytteellä on kestosuosikkeja! Marjat voit valita sen mukaan, mitä pakastimesta löytyy.
mainiosti käyttää mamman marjapiirakkaan tuplamäärän kermaviiliä. Lisää myös sokerin ja kananmunien määrää samassa suhteessa, jotta täyte hyytyy.
Tiesitkö, että saadaksesi vieläkin mehevämmän piirakan, voitJuustoleipäset
Teeleivät ovat tuttu klassikko jo kotitaloustunneilta. Nämä teeleipien kaltaiset mehevät leipäset valmistuvat nopeasti, sillä ne kohotetaan leivinjauheella. Juusto ja kermaviili tekevät leivistä erityisen meheviä. Juustoleipäset ovat kuitenkin parhaimmillaan leivontapäivänä.
Suolainen piirakka
Kermaviili sopii suolaisen piirakan täytteeksi ruokakerman tai ranskankerman sijaan, kuten tässä helpossa tonnikalapiirakassa.
Piirakka valmistuu sekoittamalla ainekset keskenään ja pärjäätkin sekä taikinan että täytteen sekoittamisessa esimerkiksi isolla lusikalla. Pohjaan tulee rahkaa, mutta voit halutessasi korvata sen purkillisella kermaviiliä.
Clafoutis
Kermaviilipohjainen uunivanukas, clafoutis, paistetaan pehmeäksi miedossa lämmössä. Perinteisesti se tehdään kirsikoista, mutta voit mainiosti käyttää niitä hedelmiä tai marjoja, joita keittiöstä löytyy. Haaleaksi jäähtynyt clafoutis on herkullinen jälkiruoka tai välipala.
Kinkkumuffinit
Suolaiset muffinit sopivat mainiosti niin kahvipöytään kuin iltapalallekin. Ne valmistuvat ilman hankalia työvaiheita.
Kinkun sijaan voit kätkeä muffinsseihin esimerkiksi meetvurstia. Valitsemalla voimakkaan makuisen juuston, saat muffineihin lisää luonnetta.
Sekoitettava kahvikakku
Silloin tällöin keittiössä on mukava viettää enemmänkin aikaa, mutta välillä leivonnassa viehättää helppous! Sekoitettava kakkutaikina sopii niihin hetkiin, kun haluat päästä vähällä vaivalla, sillä se on todella helppo valmistaa.
Halutessasi voit maustaa kermaviilikakun taikinaa reilummin kuin ohjeessa - talviseen kakkuun voit kokeilla lisätä esimerkiksi piparkakkumaustetta.