Seuraa meitä

Kermainen possupata

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

8 annosta

45 min (valmistelut) +

n. 45min (haudutus)

Kermainen possupata hautuu näppärästi liedellä, mutta voit halutessasi hauduttaa sen myös uunissa.

Ainekset

8 annosta

2 kpl (yht. 1,2 kg)

porsaan sisäfileetä

2 rkl

voita

1 rkl

rypsiöljyä

2 tl

suolaa

2 isoa

sipulia

4 kynttä

valkosipulia

0,75 dl

vehnäjauhoja

- - -

5 dl

vettä

1 rkl

paprikajauhetta

2 rkl

soijakastiketta

2 tl

rosmariinia (kuivattu)

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 dl

kuohukermaa

Kermainen possupata haudutetaan uunissa tai liedellä.

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. 
  2. Poista lihasta suurimmat kalvot. Leikkaa liha poikkisyin noin 1 cm viipaleiksi ja edelleen reilun kokoisiksi paloiksi (noin 2 x 4 cm).
  3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulin kynnet.  
  4. Paista possu kolmessa - neljässä erässä: Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle noin 0,5 rkl voita, hieman öljyä sekä noin kolmasosa lihasta. Paista pinta kypsäksi.
  5. Siirrä liha kylmään kattilaan odottamaan. Ripottele päälle suola 
  6. Lisää pannulle sipuli ja valkosipuli (sekä tarvittaessa hieman rasvaa). Paista muutaman minuutin ajan niin, että sipuli pehmenee. Ripottele vehnäjauho sipulin päälle. Siirrä kattilaan ja sekoita sipuli lihojen joukkoon.
  7. Lisää kattilaan vesi, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Mausta paprikajauheella, soijakastikkeella, rosmariinilla ja mustapippurilla. 
  8. Anna possupadan hautua kannen alla miedolla lämmöllä hiljalleen kiehuen noin 30 - 60 min ajan, kunnes liha on mureaa. Sekoittele välillä. 
  9. Lisää kuohukerma. Kuumenna kiehuvaksi.



Vinkki


  • Kattilassa hauduttamisen sijaan voit hauduttaa kermaisen possupadan uunissa (180 asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes liha on mureaa).


Katso myös

Seuraa meitä

Kermainen possupata

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

8 annosta

45 min (valmistelut) +

n. 45min (haudutus)

Kermainen possupata hautuu näppärästi liedellä, mutta voit halutessasi hauduttaa sen myös uunissa.

Ainekset

8 annosta

2 kpl (yht. 1,2 kg)

porsaan sisäfileetä

2 rkl

voita

1 rkl

rypsiöljyä

2 tl

suolaa

2 isoa

sipulia

4 kynttä

valkosipulia

0,75 dl

vehnäjauhoja

- - -

5 dl

vettä

1 rkl

paprikajauhetta

2 rkl

soijakastiketta

2 tl

rosmariinia (kuivattu)

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 dl

kuohukermaa

Kermainen possupata haudutetaan uunissa tai liedellä.

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. 
  2. Poista lihasta suurimmat kalvot. Leikkaa liha poikkisyin noin 1 cm viipaleiksi ja edelleen reilun kokoisiksi paloiksi (noin 2 x 4 cm).
  3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulin kynnet.  
  4. Paista possu kolmessa - neljässä erässä: Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle noin 0,5 rkl voita, hieman öljyä sekä noin kolmasosa lihasta. Paista pinta kypsäksi.
  5. Siirrä liha kylmään kattilaan odottamaan. Ripottele päälle suola 
  6. Lisää pannulle sipuli ja valkosipuli (sekä tarvittaessa hieman rasvaa). Paista muutaman minuutin ajan niin, että sipuli pehmenee. Ripottele vehnäjauho sipulin päälle. Siirrä kattilaan ja sekoita sipuli lihojen joukkoon.
  7. Lisää kattilaan vesi, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Mausta paprikajauheella, soijakastikkeella, rosmariinilla ja mustapippurilla. 
  8. Anna possupadan hautua kannen alla miedolla lämmöllä hiljalleen kiehuen noin 30 - 60 min ajan, kunnes liha on mureaa. Sekoittele välillä. 
  9. Lisää kuohukerma. Kuumenna kiehuvaksi.



Vinkki


  • Kattilassa hauduttamisen sijaan voit hauduttaa kermaisen possupadan uunissa (180 asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes liha on mureaa).


Katso myös

Seuraa meitä

Kermainen possupata

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

8 annosta

45 min (valmistelut) +

n. 45min (haudutus)

Kermainen possupata hautuu näppärästi liedellä, mutta voit halutessasi hauduttaa sen myös uunissa.

Ainekset

8 annosta

2 kpl (yht. 1,2 kg)

porsaan sisäfileetä

2 rkl

voita

1 rkl

rypsiöljyä

2 tl

suolaa

2 isoa

sipulia

4 kynttä

valkosipulia

0,75 dl

vehnäjauhoja

- - -

5 dl

vettä

1 rkl

paprikajauhetta

2 rkl

soijakastiketta

2 tl

rosmariinia (kuivattu)

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 dl

kuohukermaa

Kermainen possupata haudutetaan uunissa tai liedellä.

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. 
  2. Poista lihasta suurimmat kalvot. Leikkaa liha poikkisyin noin 1 cm viipaleiksi ja edelleen reilun kokoisiksi paloiksi (noin 2 x 4 cm).
  3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulin kynnet.  
  4. Paista possu kolmessa - neljässä erässä: Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle noin 0,5 rkl voita, hieman öljyä sekä noin kolmasosa lihasta. Paista pinta kypsäksi.
  5. Siirrä liha kylmään kattilaan odottamaan. Ripottele päälle suola 
  6. Lisää pannulle sipuli ja valkosipuli (sekä tarvittaessa hieman rasvaa). Paista muutaman minuutin ajan niin, että sipuli pehmenee. Ripottele vehnäjauho sipulin päälle. Siirrä kattilaan ja sekoita sipuli lihojen joukkoon.
  7. Lisää kattilaan vesi, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Mausta paprikajauheella, soijakastikkeella, rosmariinilla ja mustapippurilla. 
  8. Anna possupadan hautua kannen alla miedolla lämmöllä hiljalleen kiehuen noin 30 - 60 min ajan, kunnes liha on mureaa. Sekoittele välillä. 
  9. Lisää kuohukerma. Kuumenna kiehuvaksi.



Vinkki


  • Kattilassa hauduttamisen sijaan voit hauduttaa kermaisen possupadan uunissa (180 asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes liha on mureaa).


Katso myös