Seuraa meitä

Keksipohja kakkuun digestive-kekseistä

Juustokakkuihin tarvitaan usein keksipohja. Katso tästä helpot vinkit keksipohjan valmistamiseen.
Keksipohja digestive kekseistä sopii juustokakkuihin.

Keksipohjaa varten tarvitset


• Halkaisijaltaan n. 15 cm vuoka:


100 g digestive-keksejä

50 g margariinia tai voita (sulatettuna)


• Halkaisijaltaan n. 22 cm vuoka):


150 g digestive-keksejä

75 g margariinia tai voita (sulatettuna)


• Halkasijaltaan n. 26 cm vuoka):


200 g digestive-keksejä

100 g margariinia tai voita (sulatettuna)

Irtopohjavuoan vuoraaminen leivinperilla juustokakkua varten.

Aloita vuoraamalla irtopohjavuoka leivinpaperilla: 


• Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjaa suurempi pala.


• Laita leivinpaperi vuoan pohjan ja reunan väliin. Kiristä vuoka kiinni. 


• Leikkaa ylimääräinen leivinpaperi vuoan ympäriltä.

Keksien murskaaminen kaulimella.

Tee keksipohja:


• Murskaa digestive-keksit esimerkiksi sauvasekoittimen teholeikkurissa (kulho, jossa leikkuriterä) tai reilunkokoisessa muovipussissa. 


• Jos murskaat keksit pussissa: Pussia ei kannata sulkea, mutta huolehdi, että keksinmurut pysyvät pussissa. Painele keksejä ensin käsin. Hienonna keksit sitten kaulimalla pussin päältä. 


• Sulata margariini tai voi. Margariinia käyttämällä saat hieman pehmeämmän, helpommin leikkautuvan pohjan.


• Sekoita keksinmurut sulatetun margariinin joukkoon. 


• Painele muruseos tiiviisti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Apuna on hyvä käyttää lusikkaa. 




Katso myös 



Seuraa meitä

Keksipohja kakkuun digestive-kekseistä

Juustokakkuihin tarvitaan usein keksipohja. Katso tästä helpot vinkit keksipohjan valmistamiseen.
Keksipohja digestive kekseistä sopii juustokakkuihin.

Keksipohjaa varten tarvitset


• Halkaisijaltaan n. 15 cm vuoka:


100 g digestive-keksejä

50 g margariinia tai voita (sulatettuna)


• Halkaisijaltaan n. 22 cm vuoka):


150 g digestive-keksejä

75 g margariinia tai voita (sulatettuna)


• Halkasijaltaan n. 26 cm vuoka):


200 g digestive-keksejä

100 g margariinia tai voita (sulatettuna)

Irtopohjavuoan vuoraaminen leivinperilla juustokakkua varten.

Aloita vuoraamalla irtopohjavuoka leivinpaperilla: 


• Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjaa suurempi pala.


• Laita leivinpaperi vuoan pohjan ja reunan väliin. Kiristä vuoka kiinni. 


• Leikkaa ylimääräinen leivinpaperi vuoan ympäriltä.

Keksien murskaaminen kaulimella.

Tee keksipohja:


• Murskaa digestive-keksit esimerkiksi sauvasekoittimen teholeikkurissa (kulho, jossa leikkuriterä) tai reilunkokoisessa muovipussissa. 


• Jos murskaat keksit pussissa: Pussia ei kannata sulkea, mutta huolehdi, että keksinmurut pysyvät pussissa. Painele keksejä ensin käsin. Hienonna keksit sitten kaulimalla pussin päältä. 


• Sulata margariini tai voi. Margariinia käyttämällä saat hieman pehmeämmän, helpommin leikkautuvan pohjan.


• Sekoita keksinmurut sulatetun margariinin joukkoon. 


• Painele muruseos tiiviisti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Apuna on hyvä käyttää lusikkaa. 




Katso myös 



Seuraa meitä

Keksipohja kakkuun digestive-kekseistä

Juustokakkuihin tarvitaan usein keksipohja. Katso tästä helpot vinkit keksipohjan valmistamiseen.
Keksipohja digestive kekseistä sopii juustokakkuihin.

Keksipohjaa varten tarvitset


• Halkaisijaltaan n. 15 cm vuoka:


100 g digestive-keksejä

50 g margariinia tai voita (sulatettuna)


• Halkaisijaltaan n. 22 cm vuoka):


150 g digestive-keksejä

75 g margariinia tai voita (sulatettuna)


• Halkasijaltaan n. 26 cm vuoka):


200 g digestive-keksejä

100 g margariinia tai voita (sulatettuna)

Irtopohjavuoan vuoraaminen leivinperilla juustokakkua varten.

Aloita vuoraamalla irtopohjavuoka leivinpaperilla: 


• Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan pohjaa suurempi pala.


• Laita leivinpaperi vuoan pohjan ja reunan väliin. Kiristä vuoka kiinni. 


• Leikkaa ylimääräinen leivinpaperi vuoan ympäriltä.

Keksien murskaaminen kaulimella.

Tee keksipohja:


• Murskaa digestive-keksit esimerkiksi sauvasekoittimen teholeikkurissa (kulho, jossa leikkuriterä) tai reilunkokoisessa muovipussissa. 


• Jos murskaat keksit pussissa: Pussia ei kannata sulkea, mutta huolehdi, että keksinmurut pysyvät pussissa. Painele keksejä ensin käsin. Hienonna keksit sitten kaulimalla pussin päältä. 


• Sulata margariini tai voi. Margariinia käyttämällä saat hieman pehmeämmän, helpommin leikkautuvan pohjan.


• Sekoita keksinmurut sulatetun margariinin joukkoon. 


• Painele muruseos tiiviisti leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Apuna on hyvä käyttää lusikkaa. 




Katso myös