Kebakot

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 kpl (3:lle)

10 min (valmistelut) +

15 min (uunissa)

Kebakot valmistetaan jauhelihasta ja ne paistuvat näppärästi uunissa. Rakenteesta tehdään tavallista jauhelihataikinaa kiinteämpi, jotta kepakko pysyy varrastikussa.

Ainekset      6 kpl

400 g

jauhelihaa (esim. naudan)

2 kynttä

valkosipulia (tai 0,5 tl valkosipulijauhetta) 

1

kananmuna

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

0,75 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 tl

soijakastiketta

2 rkl

korppujauhoja

Kebakot voi syödä ilman haarukkaa ja veistä.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. 
  4. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Sekoita hyvin.
  5. Jaa taikina 6 osaan. Muotoile pitkulaisiksi kebakoiksi. 
  6. Paista 225 asteessa (uunin keskitasolla) noin 20 minuuttia (läpikypsäksi, jolloin väri ei ole sisältä punainen).
  7. Työnnä kebakoihin puiset varrastikut kypsentämisen jälkeen.



Vinkki


  • Voit mainiosti paistaa kebakot uunissa ja viimeistellä ne grillissä juuri ennen tarjoilua. 


Kebakot

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 kpl (3:lle)

10 min (valmistelut) +

15 min (uunissa)

Kebakot valmistetaan jauhelihasta ja ne paistuvat näppärästi uunissa. Rakenteesta tehdään tavallista jauhelihataikinaa kiinteämpi, jotta kepakko pysyy varrastikussa.

Ainekset      6 kpl

400 g

jauhelihaa (esim. naudan)

2 kynttä

valkosipulia (tai 0,5 tl valkosipulijauhetta) 

1

kananmuna

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

0,75 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 tl

soijakastiketta

2 rkl

korppujauhoja

Kebakot voi syödä ilman haarukkaa ja veistä.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. 
  4. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Sekoita hyvin.
  5. Jaa taikina 6 osaan. Muotoile pitkulaisiksi kebakoiksi. 
  6. Paista 225 asteessa (uunin keskitasolla) noin 20 minuuttia (läpikypsäksi, jolloin väri ei ole sisältä punainen).
  7. Työnnä kebakoihin puiset varrastikut kypsentämisen jälkeen.



Vinkki


  • Voit mainiosti paistaa kebakot uunissa ja viimeistellä ne grillissä juuri ennen tarjoilua. 


Kebakot

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 kpl (3:lle)

10 min (valmistelut) +

15 min (uunissa)

Kebakot valmistetaan jauhelihasta ja ne paistuvat näppärästi uunissa. Rakenteesta tehdään tavallista jauhelihataikinaa kiinteämpi, jotta kepakko pysyy varrastikussa.

Ainekset      6 kpl

400 g

jauhelihaa (esim. naudan)

2 kynttä

valkosipulia (tai 0,5 tl valkosipulijauhetta) 

1

kananmuna

1 tl

sipulijauhetta

1 tl

oreganoa (kuivattu)

0,75 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 tl

soijakastiketta

2 rkl

korppujauhoja

Kebakot voi syödä ilman haarukkaa ja veistä.

Ohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Laita valmiiksi pelti ja leivinpaperi.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. 
  4. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Sekoita hyvin.
  5. Jaa taikina 6 osaan. Muotoile pitkulaisiksi kebakoiksi. 
  6. Paista 225 asteessa (uunin keskitasolla) noin 20 minuuttia (läpikypsäksi, jolloin väri ei ole sisältä punainen).
  7. Työnnä kebakoihin puiset varrastikut kypsentämisen jälkeen.



Vinkki


  • Voit mainiosti paistaa kebakot uunissa ja viimeistellä ne grillissä juuri ennen tarjoilua.