4 annosta
15 minuuttia
Ainekset
4 annosta
300 g
tagliatellea tai spagettia
2,5 litraa
vettä
1,5 tl
suolaa
Lisäksi
3 kynttä
valkosipulia
0,5
chili (punainen, keskivahva)
1 rkl
rypsiöljyä
180 g (1 pss)
katkarapuja (kuorittu, pakaste)
2 rkl
sitruunamehua (½ sitruunan mehu)
- - -
2
kananmunaa
2 dl
ruokakermaa (tai vispi- tai kuohukermaa)
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
1 dl (40 g)
juustoraastetta (esim. parmesan)
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 minuuttia
Ainekset
4 annosta
300 g
tagliatellea tai spagettia
2,5 litraa
vettä
1,5 tl
suolaa
Lisäksi
3 kynttä
valkosipulia
0,5
chili (punainen, keskivahva)
1 rkl
rypsiöljyä
180 g (1 pss)
katkarapuja (kuorittu, pakaste)
2 rkl
sitruunamehua (½ sitruunan mehu)
- - -
2
kananmunaa
2 dl
ruokakermaa (tai vispi- tai kuohukermaa)
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
1 dl (40 g)
juustoraastetta (esim. parmesan)
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 minuuttia
Ainekset
4 annosta
300 g
tagliatellea tai spagettia
2,5 litraa
vettä
1,5 tl
suolaa
Lisäksi
3 kynttä
valkosipulia
0,5
chili (punainen, keskivahva)
1 rkl
rypsiöljyä
180 g (1 pss)
katkarapuja (kuorittu, pakaste)
2 rkl
sitruunamehua (½ sitruunan mehu)
- - -
2
kananmunaa
2 dl
ruokakermaa (tai vispi- tai kuohukermaa)
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
1 dl (40 g)
juustoraastetta (esim. parmesan)
Ohje
Vinkit