ø 26 cm piirakka
20 min (valmistus) +
25 min (paistaminen)
Pohja
125 g
voita
3 dl
vehnäjauhoja
0,25 tl
leivinjauhetta
0,25 tl
suolaa
n. 2 rkl
vettä (kylmää)
(nokare voita vuoan voiteluun)
Täyte
1 litra (300 g)
kantarelleja (tuoreita)
1
sipuli
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kuohukermaa
1 dl
maitoa
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 rkl
hienonnettua persiljaa (tuore)
3 dl (100 g)
juustoa raasteena (esim. cheddar, 35 % rasvaa)
Täyte
Pohja
Vinkit
Katso myös
ø 26 cm piirakka
20 min (valmistus) +
25 min (paistaminen)
Pohja
125 g
voita
3 dl
vehnäjauhoja
0,25 tl
leivinjauhetta
0,25 tl
suolaa
n. 2 rkl
vettä (kylmää)
(nokare voita vuoan voiteluun)
Täyte
1 litra (300 g)
kantarelleja (tuoreita)
1
sipuli
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kuohukermaa
1 dl
maitoa
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 rkl
hienonnettua persiljaa (tuore)
3 dl (100 g)
juustoa raasteena (esim. cheddar, 35 % rasvaa)
Täyte
Pohja
Vinkit
Katso myös
ø 26 cm piirakka
20 min (valmistus) +
25 min (paistaminen)
Pohja
125 g
voita
3 dl
vehnäjauhoja
0,25 tl
leivinjauhetta
0,25 tl
suolaa
n. 2 rkl
vettä (kylmää)
(nokare voita vuoan voiteluun)
Täyte
1 litra (300 g)
kantarelleja (tuoreita)
1
sipuli
2 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kuohukermaa
1 dl
maitoa
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 rkl
hienonnettua persiljaa (tuore)
3 dl (100 g)
juustoa raasteena (esim. cheddar, 35 % rasvaa)
Täyte
Pohja
Vinkit
Katso myös