8 kpl
15 min (valmistus) +
10 min (paistaminen)
Ainekset
8 kpl
paahtoleipää
voita tai margariinia (leipien voiteluun)
- - -
1 litra
kantarelleja (n. 300 g tuoreita sieniä)
1
sipuli (pieni)
2 rkl
voita (paistamiseen)
0,5
kasvisliemikuutio
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
vettä
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
100 g (1 dl)
smetanaa
- - -
2 dl (n. 80 g)
juustoraastetta
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
8 kpl
15 min (valmistus) +
10 min (paistaminen)
Ainekset
8 kpl
paahtoleipää
voita tai margariinia (leipien voiteluun)
- - -
1 litra
kantarelleja (n. 300 g tuoreita sieniä)
1
sipuli (pieni)
2 rkl
voita (paistamiseen)
0,5
kasvisliemikuutio
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
vettä
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
100 g (1 dl)
smetanaa
- - -
2 dl (n. 80 g)
juustoraastetta
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
8 kpl
15 min (valmistus) +
10 min (paistaminen)
Ainekset
8 kpl
paahtoleipää
voita tai margariinia (leipien voiteluun)
- - -
1 litra
kantarelleja (n. 300 g tuoreita sieniä)
1
sipuli (pieni)
2 rkl
voita (paistamiseen)
0,5
kasvisliemikuutio
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
vettä
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
100 g (1 dl)
smetanaa
- - -
2 dl (n. 80 g)
juustoraastetta
Ohjeet
Vinkit
Katso myös